Kija: Sloba i ja smo se u braku više puta POTUKLI nego što smo vodili ljubav!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar priznala je da se sa mužem Slobom Radanovićem u braku više puta potukla nego što su vodili ljubav. Pevačeva još uvek zakonita žena gostovala je na improvizovanoj radio-stanici Amnezija kod novinara Milana Miloševića, kome je otkrila istinu o seksualnom životu između nje i njenog supruga.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Kako je Kija usled prisnog odnosa sa zadrugarom Filipom Đukićem došla u sukob sa njegovom bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić, koju je zamalo prebila, to je dalo povoda voditeljima radija da je pitaju da li je bila tako agresivna i prema suprugu, a ona im je otvorila dušu.

- Slobodan je sklonio Mariju Anu jer zna na svom ličnom iskustvu koliko sam teška u braku i da umem da nasrnem fizički kad poludim. Tukla sam ga tri-četiri puta, dosta, za pet godina bila sam uzdržana. Češće smo se tukli nego što smo imali odnose. Završavamo ovaj brak kako ga završavamo. Trpeo je to nasilje, morala sam da reagujem na njegove provokacije, pa sam ga istukla nekoliko puta - priznala je Kija u radio-emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

02.03.2018 13:30

Kija želi da se razvede više nego Sloba, samo mora da igra igru jer je u rijalitiju. Sigurna sam i podržavam je jer nikome ne treba nesposoban muskarac

Odgovori 11 4
Mira

02.03.2018 13:35

I mtreba da ga tuku žene sve dok ne postane muško

Odgovori 12 4
ljubće

02.03.2018 14:25

@Mira - Bravo Mira, Svaka ti čast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!