SILOVALI JE, PA TUKLI: Teodorina majka otkrila još STRAŠNIJE ŽIVOTNE SITUACIJE!

Autor:

Zadruga

03.03.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović, majka Teordore Džehverović, postala je kontroverznija ličnost u rijalitiju "Zadruga" od svoje ćerke, a nakon što je otkriveno da je bila silovana, mnogi su počeli da je teše.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora i Anđelo

Zahvaljujući ćerki koja je svom dečku Anđelu Rankoviću ispričala kako je njenu majku u mladosti silovao komšija, Gordana je dospela u žižu javnosti. Snimak na kom se čuje kako Teodora to priča Anđelu prikazan je svim zadrugarima, a onda su mnogi iskomenetrisali ovaj nemili događaj.

A da to nije kraj, potvrdila je sama Goca koja je u razgovoru sa Jelenom Krunić i Danicom Janičić ispričala kako su je i tukli, ovoga puta zetovi, ali i sestrići.

- On (sin Savo) je meni bio najsvetlija tačka, Tea je bila mala kada se keva šlogirala. Kada sam imala pritisak od rodbine, kada sam doživela da me zetovi tuku, kada sam doživela da me sestrići tuku - požalila se Džehverovićka. 

Na ovo je Jelena Krunić ostala u šoku i komentarisala u svom maniru:

- Šta?! Da im j*bem mater bre ja malo! - iznervirala se Krunićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gordana Džehverović i Jelena Krunić

- Zetovi da te tuku?! Ej, zamisli bre to, nju da udariš, da ti k*rac odsečem, pi*ka ti materina! - nastavila je Jelena.

Na sve to, Gordana je dodavala još informacija:

- Zet jedan je u Sloveniji, drugi u Kačarevu. A nisu došli majku da vide i onda su oni da bi se osvetili njoj, svetili se meni. Šta nisu sve radili! Ja za njih nemam osećaj! Zagorela sam! Svašta su pokušavali - žalila se dalje Teodorina majka, a Jelena Krunić ju je tešila:

- Samo bih te zamolila, nemoj da misliš ništa negativno! Njima na dušu! Samo otpusti to.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading