SVE ZBOG MACE: Teodora nazvala Saru folirantom!

Autor:

Zadruga

03.03.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić se u poslednje vreme totalno povukla i izolovala od mnogih ukućana iz razloga što ne želi konflikte sa bilo kim. Međutim, u Igri istine ona je imala jedan opažaj što se tiče Gordane Džehverović, pa je odlučila da baš njoj uputi jedno pitanje.

Foto: printscreen/TVPink
Sara Reljić

- Nisam bila previše u toku, a i kada je krenula priča ja sam otišla u pab. Svi su se vratili veseli, jedino si ti odmah krenula nešto na Macu, da hoćeš da je ubiješ i to. Ne znam kako to nisi istakla sa lepše strane, nego tako? - pitala je Sara.

Naime, svađa je nastala zbog situacije koja se desila u toku snimanja emisije "Magazin In". Goca je priznala da za nju učešće u emisiji nije bilo ništa spektakularno, zbog toga što u rijaliti nije došla kako bi se eksponirala, ali je zato otkrila šta je bio razlog da se tako ophodi prema Maci.

- Ništa tu meni nije bilo nešto spektakularno, a ne znate šta se desilo, a vidim da je konstantno braniš. Ona nije progovorila tri reči u emisiji i kad je ušla unutra rekla je Sanji Marinković: "Ubiću te". Ona se uvredila i rekla joj je kako može tako nešto da joj kaže, kad je ipak pozvala u svoju emisiju. Stajao je jedan tanjir sa čokoladnim srcima, ona je uzela i počela da liže, drugi put joj govorim da uzme tanjir ispred sebe ako misliš tako da jedeš, a ona meni: "Ćuti, babo jedna, ti ćeš da mi kažeš". I misliš da je to u redu? Nisam ništa loše rekla! To je lep dan, povod je bio Dan žena, lepa emisija - rekla je Goca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gordana Džehverović

- Meni samo nije jasno kako možete da obraćate onda pažnju na nju ako vas već tako naziva... - počela je Sara, a onda su je svi napali zbog ove konstatacije.

Kako je svima poznato u kakvom su odnosu Maca Diskrecija i Teodora Džehverović i koliko su teških uvreda uputile jedna drugoj, ona je tom prilikom i te kako odbrusila Sari zbog ove rečenice koja je, po njenom mišljenju, zvučala veoma dvolično i isfolirano.

- Mnogo si se izgubila, Saro. Ispadaš mnogo veliki folirant, zato što sve ovo što si rekla govori o tebi. Bila si svedok kako me je sve nazivala i šta sam 6 meseci slušala, a sada ona za tebe ništa nije kriva. Ispala si mnogo veliki folirant i to je to - rekla je Teodora.

Foto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

- Ja sam ponosna na svoje godine, ja taj kompleks nemam. Svi vi znate ko je moja Teodora i sa kim je bila u Poreču. Svi ste je vi ovde prozivali otkad je ušla u rijaliti, nazivali ste je kurve*inom i Ćazimovicom. I ja sam pored svega toga htela da budem dobra sa njom, ali shvatila sam da ona nije odrasla uz ljubav majke kakvu ja osećam prema mojoj Teodori, a ti samo nastavi da je braniš, samo sam to htela da ti kažem - rekla je Goca.

- Ja nisam rekla da je ona moja drugarica - bila je kratka Sara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ljubica

04.03.2018 00:08

Jadsn Andjelo..s kim ima posla

mika

04.03.2018 11:09

Teodora trazi da je svi brane od Mace. Ne moze se braniti neodbranjivo. Snimala spot 5 dana a ostala tamo 2 meseca. Sedela mu u krilu. Ima slike.

Ivana

04.03.2018 12:11

Da li vise verujete fotografijama ili onome sto vam govore Dzehve?

Mika

04.03.2018 12:14

Saro brani me. Jesam bila na jahti, jesam sedela u krilu vlasnika jahte, jesam tamo letovala, ali brani me.