SANJI POKUŠALI DA PROKRIJUMČARE PISMO, evo šta piše u njemu!

Autor:

Zadruga

04.03.2018

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković u "Zadruzi" je tokom ovih šest meseci emitovanja najgledanijeg rijalitija u regionu najveću pažnju javnosti privukla svojim odnosom sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Njena porodica uglavnom se držala daleko od očiju javnosti, jer je želela da Sanju sačuva od medijskih natpisa, što potvrđuje i poruka koju su pokušali da joj dostave u "Zadrugu".

Naime, na adresu produckije stigao je paket za Sanju u kom su bile neke osnovne stvari koje su joj potrebne i koje je tražila, a u jednoj kutiji sa tamponima pronađene su sakrivene ceduljice sa porukama i instrukcijama za nju.

Foto: printscreen/TVPink
Zadruga

- Za stolom ustaj, javljaj se, pričaj, svađaj, iznosi mišljenje. Dobra si. Ne brini, ništa ružno nema za tebe. Ničeg ružnog nema u novinama, jer ne dajem sa de piše. Nema skandala. Ne svađaj se sa Matorom - piše, između ostalog, na njima.

Neke od njih su napisale drugarice, a neke njena majka, pa su je obavestili i o onome što se dešava u rijalitiju, a što ana ne vidi i o broju pratilaca koje je Sanja stekla na Instagramu dok je nije bilo.

Foto: printscreen/TVPink
Zadruga

- Iznosi mišljenje za stolom, svađaj se. Svi kradu - piše na jednoj od ceduljica.

Foto: printscreen/TVPink
Zadruga

- Na Instagramu 22.000. Volim te. Gledamo te 24 sata sedam dana u nedelji - ispisano je na drugoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading