OVO JE TEODORA RADILA pre nego što je postala pevačica!

Autor:

Zadruga

04.03.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom gostovanja u emisiji Magazin In, Teodora i Goca Džehverović su iskreno govorile o svom životu pre rijalitija, kao i o tome šta su sve radile kako bi preživele.

Foto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

- Radila sam kao fizerka, ali sam nakon bombardovanja doživela stres, pa više nisam mogla da se bavim tim poslom zbog hemikalija, postala sam alergična.Teodora je bila mala kada su padale bombe. Ona sam pravila kolače i torte za novac. Bili smo podstanari u Pančevu, ali sam i čistila zgradu u kojoj smo živele. Teodora je isto čistila ulaz i meni pomagala i nije je bilo sramota. Čistila sam hotele, haustore, svašta, a Teodroa je meni sve pomagala - iskrena je bila Goca.

Goca je upozorila Teodorinog budućeg momka da mora da pazi na nju i da ne produžava njene suknje kao što je jedan to radio.

- Ja sam njoj šila suknje, a tadašni dečko je vršio pritisak na nju kad ja nisam tu i govorio joj da produži suknju - rekla je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

05.03.2018 11:55

To se zove borba u zivotu i svaka im cast sto se ne foliraju i nije im sramota da pricaju o tome kako su radile!