Vojke bio sa ovom zadrugarkom: SARA NEMA POJMA O TOME

Autor: pink.rs

Zadruga

06.03.2018

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Vojnović Vojke već neko vreme uživa u ljubavi sa zadrugarkom Sarom Reljić, koja nije ni svesna da je reper imao romansu sa još jednom učesnicom rijatija "Zadruga"!

RepublikaFoto: instagram.com/vojke_djans
Vojke Đans

Naime, Mina Vrbaški, Ana Korać i Soraja su u avgustu prošle godine snimale spot za zajedničku pesmu Nenada Aleksića Ša, Andreja Saljinkova i Vladana Vojnića Vojketa koji se, prema informacijama izvora, tokom snimanja zbližio sa maloletnom Minom, sa kojom je bio intiman.

- Ana i Soraja su u 4 ujutru otišle kući, a Mina je ostala sa Vojketom. Sutradan je zvala Anu da joj se hvali kako joj je bilo top sa njim i kako su četiri puta za noć spavali. Vojke je kod Mine dolazio u iznajmljeni stan pre snimanja spota, ali je ona tada pričala da među njima nije bilo, međutim, kasnije je sve priznala - ispričao je izvor, a kako će Sara reagovati kada bude saznala da joj Vojke nije priznao šta je sve radio Minom, sa kojom već mesecima žive, ostaje da se vidi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški!

Da podsetimo, Mina je bliska sa Sarom u "Zadruzi", i verovatno zbog toga ne želi da pokreće priču šta je bilo između nje i Vojketa.

Pomenuti spot, koji su učesnici "Zadruge" snimili još prošlog leta, pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading