Novinar otkrio šta su Maca i Žuti radili u WC-u!

Autor:

Zadruga

08.03.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko noći zadrugari su naveliko pričali o seksu Mace Diskrecije i Radosava Stefanovića Žutog. Mina Vrbaški i Miljana Kulić tvrdile su da su ih uhvatili u akciji, ali i Maca i Žuti su to demantovali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

Danas je na porodičnom sastanku Milan Milošević otkrio šta mu je Žuti rekao o akciji sa Macom, ali novi učesnik nije potvrdio ove reči već se potpuno pogubio.

- Prvo želim da se izvinim članovima produkcije zbog mog ponašanja od juče, malo sam prenaglio. Maca je htela je da napravi aferu da je imala seks, ali Žuti nam je ispričao juče da mu je u wc-u samo po*ušila. To je normalno, jer se ona tako upoznaje sa ljudima -  rekao je Milan, ali Žuti je odmah burno odreagovao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Žuti

- Ti si me pitao da li mi je p*šila, ja ti ništa nisam odgovarao, samo sam slegao ramenima - demantovao je Radosav Miloševićevu priču.

- Rekao si i da je odlična u tome, ali nema veze. Ako nećeš da kažeš za stolom, nemoj da pričaš ni ovako, sad ti dajem kadar nepotrebno - završio je novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading