Goca napala Teodoru: REKLA SI DA NEĆEŠ DA SE JE*EŠ!

Autor:

Zadruga

09.03.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović. Ovoga puta Teodora je u par navrata pokušala da odgovori svoju majku da daje bilo kakve komentare na račun zadrugara, koji su u toku jučerašnjeg dana čitali osmomartovske čestitke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Goca i Teodora

Gordanu je to dovelo do ludila, pa joj je sasula u lice sve ono što je u Beloj kući dugo skrivala, a tajne koje su one želele da sačuvaju ugledale su svetlost dana.

- Ti, da vodiš računa o svom ponašanju što su te prozvali! Znači, prvo, za ono piće si me dovela do ludila! Ja te molim pošto si me sada toliko iznervirala za stolom i praviš da ljudi gledaju moju svađu, da vodiš računa kako se ponašaš! Je l' sam te tako vaspitala? Nemoj da zaboraviš nikad onog dečka kog si ostavila, a koji me je zvao da ja raskidam sa njim! On je meni plakao, ja sam raskidala i radila ono što sam pre 35 godina! Je l sam te tako vaspitala? Ti mene ne možeš da prekidaš, ja tebe mogu, ja sam te rodila! I ti da se baviš javnim poslom? Je l se je*ete? Rekla si da nećeš da se je*eš! Uhvatila sam te u laži dva puta! - vikala je Gordana.

- Ali, ja samo nisam želela da pričam o tome u javnosti - pravdala se Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Goca i Teodora

- Ti si mene slagala tri puta! Muvala si se sa Anđelom, dečka si ostavila, to ti neću oprostiti! Ušla si ovde, obećavala mu kule i gradove! S kim si se čula? Spustila si mu slušalicu i rekla si da ne možeš da veruješ da se toliko zaljubio u tebe! Kajaćeš se do kraja za tog dečka! - rekla je Goca.

U ovoj raspravi je evidentno koliko Gordanu grize savest zbog postupaka njene ćerke koja je nepromišljeno radila stvari za koje je obećavala da se nikada neće desiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading