Komšija otkrio: Marko je NAŠAO DRUGU ŽENU, a Divna kad se napije SPOPADA MUŠKARCE!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o Marku i Divni DNK nikako ne može da prođe bez komšije Žike, koji uvek otkrije sočne detalje iz njihove veze!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Divna Milanović i Marko Kocić

Prvi komšija rijaliti zvezda Divne Milanović i Marka Kocića, Živko Vučković, optužio je učesnicu "Zadruge" da je pijana spopadala muškarce po selu Dubnice, pa tako i njegovog oženjenog sina Dragana!

Žika je za beogradske medije otvorio dušu i otkrio Divnine mračne tajne.

- Nije loša Divna u rijalitiju, mada slabije gledam otkad je Marko izašao. Šta ima da gledam?! Nemam mnogo vremena za to. Možda ona i pobedi. Fino se ponaša, a napolju je drugačija. Ne bih baš o tome ovako javno - kaže Žika i zastane nakratko, pa nastavi priču:

RepublikaFoto: printscreen/PaparazzoLov Vipper
Komšija Žika

- Ona kad se napije, ne zna za granice. Marko zna za sve to i ne ljuti se valjda, koliko sam upućen. Ona tako pijana ide i spopada druge muškarce po selu, kao što je i mog sina. Al‘ šta će, nije loša. Voli da popije, a kad popije, ne zna za kontrolu. I moja žena će vam to sve potvrditi.

Žika otkriva da je Divnin muž Marko našao novu devojku, koju je uselio u kuću dok njegova supruga ne izađe iz "Zadruge".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko i Divna DNK

- Marko ima novu devojku. Doveo je neku žbunku (ženu s gustom kosom, prim. aut.) i žive zajedno. Tek što je jedna otišla, došla je druga. Neće Divna saznati za nju jer je ona u rijalitiju, a kad se vrati, Marko će je oterati. Zacopao se baš u nju, ali ne verujem da će Divnu zameniti njome. Ipak mu je ona žena i imaju dete - kaže komšija i dodaje da socijalna služba još Kociću nije vratila dete:

- Marko viđa Kristinu. Bio je pre nekoliko dana kod nje. Neće on dobiti ćerku sve dok se Divna ne vrati iz rijalitija. Neće da daju dete bez majke, iako Marko ima uslove da ga izdržava. Lepo zarađuje, a i majka mu pomaže iz inostranstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading