Kija: Sloba me je ostavio bez dinara!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Džehverović Gordana iznela je svoje mišljenje o braku Kije Kockar i Slobe Radanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Ja sam bila na njenoj strani na početku, nisam podržavala to što se dešavao.Kada sam ušla počela sam da menjam mišljenje o samom činu braka. Došli smo do zaključka da je njena uvek bila zadnja i da u tom braku on nije mogao da se izbori za svoj glas i svoj stav. Oni su pokazali da nemaju tu slogu u braku i ovde pokazuju da nisu bili tolerantni jedan prema drugome. Ja dolazim do zaključka da je ona vrlo ambiciozna i da ona radi kao želi i on ako iznese mišljenje, iznese, njena je zadnja u tome2, objasnila je Gordana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gordana Džehverović

Kija je rekla:

- Ja nisam pokorna žena, on je bio u vezi, ali nije tačno da nije mogao da iznese svoje mišljenje, naravno da ima svoje mišljenje. Ja sam i te kako želela da on bude muškarac, ali ne takav koji će da mi brani nešto, meni se muškost pokazuje na drugi način kada se brineš o svojoj porodici, kada se oženiš tvoja porodica je primarna. On je ušao ovde, mene je ostavio bez dinara. Sad, ja sam imala jer sam zaradila!, a šta bi bilo da nisam imala?

Sloba je slušao sve ono što je Kija pričala i kipteo u sebi, pa je u jednom trenutku prokomentarisao da žali što je bio sa njom u braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Hm

11.03.2018 12:01

Kija je platila njihovu svadbu, njihova kola, oba medena meseca, finansirala je njegov put i boravak u Abu Dabiju po mesec dana, garderobu, izlaske... Zato on nije želeo da se razvede on nije dok nije pronašao sledeću koju može da iskoristi tj. njene roditelje.

Odgovori 21 3
Ljubica

11.03.2018 14:15

Gordana navlaci maler na svoju decu. Svina mize da se desi iso sto i Kiji

Odgovori 18 4
Ana

11.03.2018 14:26

Sloba je seka Persa

Odgovori 18 2
Vesna

11.03.2018 16:19

Ovoj rascupetanoj Gordani sada Kija treba da kaze da je sama kriva za svoje silovanje kao sto je ona rekla Kiji da je sama kriva sto je Sloba vara

Odgovori 15 1