(VIDEO) Luna rešena da otkrije šta piše U KIJINOM LJUBAVNOM PISMU!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čijoj je strani u ljubavnom truglu Miki Đuričić nikome nije jasno!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Popriličnu pažnju je izazvalo romantično pismo koje je tokom jednog sastanka u Zadruzi dobila Kristina Kija Kockar, a sada se priča na tu temu dalje razvija.

Da ne bude zabune, ako ima neupućenih - Kiji pismo nije poslao njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović, već - Miki Đuričić!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Oni koji pažljivije prate "Zadrugu" svedoci su sve većeg zbližavanja Kije Kockar sa - Mikijem Đuričićem u poslednje vreme.

Pčelar je, podsetimo, poslao stjuardesi pismo u kome opisuje njihov željeni put u Japan, o čemu su prethodno pričali i maštali. To je mnoge zagolicalo, te su se zapitali rađa li se tu nešto osim prijateljstva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Ljubopitljiva je, između ostalih, bila i Luna Đogani. Sasvim logično, nju direktno veoma zanima sve što je vezano za Kijin emotivni život. Pitanje je, međutim, da li ju je zadovoljio odgovor koji joj je Miki tom prilikom dao.

Pogledajte, uostalom, sve u snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljilja

11.03.2018 14:20

Mikija bas nijedna nece. Prevrtljiv je kai i Mica i Saska a i Miljana..oa jad oni nekog hvake sledi mu srozavanje

Odgovori 11 0
sale

12.03.2018 07:29

Miki je najveca djukela tamo kao zajebava se a zija u njihove grudi i sve ostalo a posle onanija hahahaha debeli umislio sto je najgore da je pametan hahahaha a Kiji nije ni do clanaka fuj za smrada iz Kupinova

Ljubica

12.03.2018 08:05

Sigurnio je cuo da mu utekli fanovi zbog napada na Kiju pa joj se sada slihta, vrebajuci momenat da je napadne, pokusava da je zavede. Ako se Kija spusti tako nisko, onda ce joj otici glasaci, jedva su se vratili posle Filipa

Maria

12.03.2018 11:11

Luna zeli da ocrni Kiju na svaki nacin.

Odgovori 11 0