TEKSTOVI MILANA MILOŠEVIĆA RASPLAKALI ZADRUGARE!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izdanju Srpskog Telegrafa koji se juče našao na kioscima, novinar i učesnik "Zadruge" Milan Milošević objavio je na četiri strane ispovesti sa svojim cimerima. Nakon čitanja tekstova, mnogi su se rasplakali, a pojedinci su negirali sve ono što je o njima saznao Milan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Objavio ispovesti zadrugara... Milan Milošević

Veliki šef o ovome je obavestio zadrugare u pismu koje je poslao učesnicima:

- Kao što znate, Milan je dobio priliku da napiše četiri strane za novine. Čestitamo Milanu na uspešno obavljenom zadatku i fenomenalnom broju prodatih primeraka broja u kome su izašli njegovi tekstovi. Šaljemo svakome od vas po jedan primerak da pročitate ono što je Milan napisao - navedeno je u pismu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanjina ispovest sve je šokirala

Najviše prašine podigla je ispovest Sanje Stanković koja je Milanu priznala sve i potom svima kazala da sada mogu da prosude da li je ona folirant:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rasplakala se... Sanja Stanković

- Pročitaćete nešto ovde što sam ja Milanu priznala, pa me baš zanima šta ćete sada da mi prebacite pošto se me optužili da ja Jovanu za*ebavam i da sam folirant. Tako da sada znate o čemu se radi. Ako će neko ovo da mi zameri, kako god, meni je mnogo drago da sam je upoznala. Meni je lepo! Ako neko hoće da zameri, neka zameri! Boli me d*pe! - izgovorila je Sanja koja je potom briznula u plač.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba ljut zbog ove priče...

Nakon nje, svoj komentar o tekstu dao je i Slobodan Radanović koji se iznervirao zbog nečega što je Milan napisao, dok se Luna držala za glavu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije joj lako... Luna Đogani

- Meni je ovo smejurija! Posvađali se zbog Bojovića, ja Nebojšu znam i ovako. Ja sam prvi hteo da priđem da mu se javim. Mi se nismo posvađali! Nemoj da se svađaš sa mnom! Nemoj meni da praviš te priče koje praviš ovim mentolim ovde! To veze nema sa životom! To je poenta priče! Ovo je totalna glupost! - kazao je Radanović, a zatim počeo da se svađa s Milanom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Raspravljali zbog teksta... Milan i Sloba

I dok je tekst vezan za Lunu i njega negirao, Kijinu ispovest je potvrdio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kijina ispovest je jedino što je priznao Sloba

Na red je došla i Matora koja je komentarisala priznanje Sanje Stanković o njihovom odnosu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije joj lako, ali je srećna... Matora

- Hoću da vam kažem da sve ono nije lako da krijete! Ne znam ni kako ste došli do ovoga! Ovo je pravi trenutak za mene i nju, ali nije mi bilo svejedno kada sam ovo videla. Nisam mogla ni da sanjam da će ona ovako nešto izjaviti. Koliko god da mi je teško, toliko mi je i drago - izjavila je Jovana koja je pročitala tekst o Sanji i njoj i nakon toga dobila aplauz.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Njena ispovest mnoge je potresla

S druge strane ispovest Nadežde Biljić o tome kako ju je dečko silovao dok je bio pod dejstvom narkotika, mnoge je rasplakala:

- Nadam se da je svima jasno! Svačija priča je teška. Hrabrost je kada odlučite da zakopate neke stvari i zaboravite ih, pa posle nekoliko godina sve iskopate i javno priznate ono što ste potiskivali u sebi. Teško je i bolno. Želim da kažem svojoj porodici da ih jako volim i da kažem svom ocu da se ne kaje što ga nisam pustila da fizički nasrne i da ga njađe, jer bih sada imala oca u zatvoru, umesto zdravu i pravu porodicu - plakala je Nadežda dok je ovo govorila, a nakon čitanja teksta i ona je dobila aplauz.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana otkrila porodičnu tajnu

Zorana Stefanov otkrila je veliku porodičnu tajnu ispričavši Milanu kako je njen otac zlostavljao njenu majku, a tokom čitanja svog intervjua o tome i komentarisanja ni ona nije mogla da zadrži suze:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Plakala dok je govorila o svojoj porodici... Zorana Stefanov

- Rekla sam mami da ću otići od nje, ako se bude vratila njemu. Sestre su joj takođe to rekle. Ja od 17. godine radim. Izdržavam svoju porodicu. Danas je sve super. Ja sam rekla da sam ovde da bih pokazala ocu koliko vredim. Pokušao je da me kontaktira za vreme takmičenja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ispovest koja je potresla sve

Možda najpotresnija priča je ona koja se saznala o Gordani Džehverović kada je njena ćerka Teodora otkrila da joj je majka bila silovana kada je imala samo 17 godina. Goca je svoju ispovest o ovome dala Milanu, a kada je pročitala, prokomentarisala je kratko navodeći da se veoma plaši da se i njenoj ćerki Teodori isto ne dogodi.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maria

12.03.2018 11:16

Da ih je nahvalio svi bi bili zadovoljni. A on pisao njihove izjave.