POSLE ŠAMARANJA Mina i Đekson pokušali da se POMIRE!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasprava koja je izbila zbog ulaska manekena Tomislava Panića između Mine i Đeksona sinoć, i završila se tako što mu je ona udarila šamar i danas je aktuelna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Raspravljali... Mina i Đekson

Mina i Đekson pokušali su da izglade stvar i da se pomire, ali čini se da to neće ići tako lako:

- Ti si kriv, što je ovako! Non-stop hoćeš sebe da opravdaš! Sve kao hoću da se pomerim, da se sklonim, ne mogu, ne znam to da uradim! Ni na kraj pameti mi ne pada sa nekim nešto da imam. Ne razumem tvoje ponašanje! Ti si meni tako radio!  Prebacivao si mi oko Nikole i Jovana! Meni je bio potreban neko novi da pričamo! Ovo ispada kao da mi braniš. Kažeš gotovo, završavamo! - govorila je Mina Nemanji, a on je pokušao da pojednostavi stvari:

- Nemoj da te lože! Samo hoću da budeš normalna devojka. Ništa ja ne branim! Razumeš?! Bolje da si me nabola, ti me mrziš!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Đekson

- Ne znam koliko.. Ne znam kako ne shataš koliko ja tebe stvarno volim - iskrena je bila Mina.

S druge strane Đekson joj je davao neke savete:

- Trebalo bi da budeš šmeker, da tebe ljudi jure. Dnevno mi kažeš 60 puta "Volim te najviše na svetu", znaš ti šta znači to i koliko je to teško?

A onda mu je Mina odgovorila:

- Pa jesam!

Kako se završio njihov razgovor pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

11.03.2018 18:53

Mina se pokazuje kao nezrela za vezu sa jednim partnerom. I sta je kazala? Njoj treba neko novi da prica. I sta jos da radi sa novim?