Miki odlepio za Kijom: Ložim se na nju jer je KVARNA I BEZOBRAZNA

Autor: G. D.

Zadruga

14.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić pokazao je svoju naklonost ka supruzi Slobodana Radanovića Kristini Kiji Kockar, o čemu je Srpski telegraf nedavno prvi pisao. On joj je pre nekoliko dana napisao ljubavno pismo koje je ona pocepala, a Filipu Đukiću i Milanu Miloševiću je priznao šta misli o njoj.

Foto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Ona ne zna gde udara, ali ja je obožavam. Kako ja volim kad su žene takve, muž, dva dečka, ljubavnik... Ja ću sačekati da raskine sa svima vama, da vas izgustira, meni ne smeta. Ja je mnogo volim, nisam kvarniju ribu video u životu, zato se i ložim na nju. Ona je bog, mnogo sam počeo da je gotivim - rekao je Miki.

Nešto kasnije, dok su bili u kupovini, on joj je kupio omiljeni slatkiš, a poverio se i prodavačicama da je ludo zaljubljen u Kiju.

- Mnogo sam se zaljubio. Ne znam šta mi se dešava, opasna je mala, znam da je kvarnjak, ali šta ću kad sam slab na takve - rekao je Miki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Kija se naročito obradovala zbog slatkiša koji joj je poklonio Miki. On joj je zauzvrat tražio poljubac, a ona mu želju ispunila istog trenutka bez premišljanja.

- Valjda sam zaslužio poljubac. Mogao sam nogu slomiti, ali mi tvoj osmeh znači - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

15.03.2018 09:35

Najvise je kvaran Miki. To i on priznaje. Kvarnjak misli da su svi pokvareni kao on.

Ciro

15.03.2018 09:51

Lopov smatra da su svi ljudi lopovi. Miki za sebe smatra da vrlo pokvaren i propalica i da su takvi svi ljudi. Ali nije tako.

Dionis

02.04.2018 09:38

Miki se zeza maksimalno. Loži jovulujku, a onaumislila d jeriba. Dajte jbre. Miki uvek ostaje Miki.Sam jejsvestan da je jžena darodajka i davoli oral. zarecku da, za dužu vezu ne. Miki ima svojstil zezanja. Vrlo dobro zna je da je loš čovek, manipulator i lažov.