(VIDEO) Okršaj Tome i Đeksona zbog Mine

Autor:

Zadruga

15.03.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislav Panić preoteo je devojku Nemanje Đerića Đeksona Minu Vrbaški. Nemanja je nakon toga izneo svoje mišljenje o manekenu koje se dotičnom nije dopalo, te ga je tužio!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson

Prvo je Toma ustao i izneo svoje mišljenje o tome zašto je podneo tužbu protiv Đeksona: 

- Što se tiče ovoga, dodao bih samo, ja ne znam ovog gospodina, on je meni nepoznat, ja sam tek ušao ovde. Pa mene svi i napolju prozivaju, a ja živim svoj život. Ove reči sam čuo i pre 10 godina i ne znam šta bih dodao na to. Ja protiv ovog gospodina nemam ništa, ali mislim da je vređanje žena jedno od jeftinih stvari i argumenata. Ja imam svoju majku i ona je pored mene preživela svakakve gluposti i od tada nisam na nju povisio ton. Mislim da treba da poštujemo žene na najvišem mogućem nivou. Meni se smeje pola Srbije na ulici kad vide kako se oblačim - rekao je Toma.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tomislav Panić

Nakon njega, i Đekson je izneo svoju odbranu: 

- Sa ovim prvim neću da se sprdam, nikad nisam rekao da je dečko glup. Nikom nisam Tomu komentarisao, rekao sam da sam mu izvrištao na tu jaknu i milione, ovako sam rekao da mislim da je simpatičan dečko, da nije glup i to je to. Protiv njega nemam ništa, čak sam rekao da je lik kurtoazija, nije ni čudo što sam mu prepustio štafetu... - rekao je Đekson.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Upravo zbog toga što je nazvao Minu "štafetom", mnogi zadrugari su zamerili Đeksonu, te mu poručili da treba da prizna poraz i da ne pljuje po bivšoj. Šta su mu sve rekli pogledajte u nastavku: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

16.03.2018 06:27

Djeksonu se vratilo milo za drago