KIJA IMA DEČKA, A NUDI SE DRUGIM FRAJERIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar je već neko vreme u vezi sa Andrijom Lazovićem, ali joj to ne smeta da raspiše konkurs za idealnog muškarca.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijalazovic_bu2
Kija Kockar i Andrija Lazović

Ona je sinoć izjavila nešto što je zbunilo sve gledaoce.

Kija je šetala sa Markom Miljkovićem, pa su se dotakli teme kakve bi partnere voleli da imaju pored sebe.

"Moj muškarac mora da bude finansijski obezbeđen. Da ne živi sa roditeljima, da ima pametan humor i da ne puši"

Kija: Moj muškarac mora da bude finansijski obezbeđen. Da ne živi sa roditeljima, da ima pametan humor i da ne puši. Da se redovno kupa, da ne izlazi puno... Pa momci, javite se - rekla je Kockareva, opisujući svog idealnog dečka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Ovim potezom Kristina je otvoreno pozvala slobodne momke da joj se jave, a samim tim dovela u pitanje svoju romansu sa biznismenom iz Budve. Da li se samo zbunila ili je stvarno zaboravila da je zauzeta i da je Andrija čeka napolju, ostaje nam da saznamo. Podsećanja radi, mladi Crnogorac je upravo za Srpski telegraf potvrdio da je u ljubavnoj vezi sa Kristinom Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dilajla

16.03.2018 17:50

Njen moral je na niskom nivou. Laži,manipulacije i dr.Svima je sve jasno.nije ona nikaka povredjena žena.Ona prodaje ludilo u Zadruzi. Ona više ne zna gde udara. Zlo od žene.Karkterne crte vrlo loše. Ona je kuna kvadrat.Sloba je otvoren, iskren i čestit ladfić, sve to je izneo jeistina, zarzliku odnje

Cica

16.03.2018 21:30

@dilajla - Vi iznosite iz sebe ono sto imate .. svako je takav ! Ako zlo imate, zlo pljujete ! Ne moze drugacije. Ne moze iz vas istina izaci, realna slika necega!

Ljilja

18.03.2018 18:13

Pa ovo su normalni kritetijumi za brak