SARA ŽESTOKO ODBRUSILA SAŠKI!

Autor:

Zadruga

16.03.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda, Sara Reljić, prethodne noći imala je žestoku raspravu sa Saškom Karan. One su razmenile uvrede, a došlo je čak i do spominjanja porodica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

Sara je prvo prokomentarisala snimak u kome je sa Mikijem Đuričićem pričala o Gordani Džehverović. Nakon što je Goca saznala da ju je mlada pevačica ogovarala, ona je skočila i posvađala se sa njom. U celu raspravu se umešala Saška.

- Sedi dole, nevaspitana si. Obriši sline - vikala je Karanova.

- Obriši mi ih ti. Je l' si ti tvojoj ćerki brisala sline kad si bila u rijalitiju? Mojoj mami nije ispala si*a, ali mi je brisala nos - odbrusila joj je Reljićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
saška Karan

Ovo je Sašku dovelo do ludila pa je sasula niz uvreda na račun Sarinog izgleda.

- Treba imati pravu i lepu si*u i pokazati je, to je umetničko delo. Ti nemaš šta da pokažeš sem silikona. Imaš dupe kao trokrilni ormar i mnogo si visoka - vikala je uzrujano Karanova.

Sa druge strane stola, Pinkovu zvezdu napao je i Lepi Mića koji joj je poručio da je dno i da će zbog toga na dnu i završiti. Ovoga puta, Sarin dečko, Vladan Vojnović Vojke stao je u odbranu svoje lepše polovine i naveo da ona ide pravo do vrha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading