Lepi Mića optužio Kiju da je imala S*KS sa Filipom, ona odlepila!

Autor:

Zadruga

16.03.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar prethodne noći sukobila se sa Lepim Mićom. Iako je pevač podržavao Kockarevu u svađama sa njenim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem i njegovom novom devojkom Lunom Đogani, oni više nisu u dobrim odnosima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Lepi Mića

- Samo sam te ja ovde branio. Ti se istresaš na meni. Alo, ti želiš da se pomiriš sa njim, želiš da sačuvaš brak zbog sujete po svaku cenu. Kome pričaš priče, je*ala si se sedam dana posle toga (Slobinog ulaska u Zadrugu). Ti više ne znaš ni koga voliš, ni u koga si zaljubljena - vikao je pevač.

- Ti ćeš meni da pričaš o tome kako žena voli. Ne slaviš 8. mart, ne slaviš rođendan, ti ćeš meni nešto da pričaš. Nemoj da se mešaš u nešto što se ne razumeš - odbrusila mu je Kockareva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Lepi Mića

Njihova rasprava ubrzo je poprimila šire razmere pa su još neki raniji događaji dovedeni u pitanje.

- Šta si radila sa Filipom ispod jorgana. J*bao te je Filip, ja znam da te je j*bao - rekao je Mića što je bio definitivno kraj njihovog dobrog odnosa.

- Svaka čast na rečniku. Ja nisam balavica. Pazi šta govoriš nemoj tako da se ophodiš prema meni - zaključila je Kija ovu raspravu.

Mića je naglasio da joj od sada neće dati mira i da je više ne podržava jer je dokazala da je prevarant. Kija se nije preterano obazirala na ove pretnje već je nastavila razgovor sa Anom Korać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Hm

16.03.2018 13:56

Lepi Mića je ljubomoran zato što je Kija sada dobra sa Mikijem, zato ju je napao.

Mika

16.03.2018 14:40

Lepi Mica se probudio i opet napada žene. Bitanga matora. Prvo joj se pravio kao prijatelj da sazna sve o njoj.

Simile

16.03.2018 17:46

Lepi Mića j car.Gooriitinuu.Kristinaje imala sex safilipo itoMića zna. Čak mu se povrila u tom peirodu,na krevetukada su šaputali, da je ona zaljubljena u FIlipa /produkcija je izblacila slovima njihov razgovor. Svi to u zadruzi znaju. Filip se poverio, ali nije u lajvuhteo javnoništa da kaže. Ona je manipulatorka i lažov.

Cica

16.03.2018 19:58

Niko NISTA nije VIDEO . H a H a H a