(VIDEO) Đekson šokirao: BIVŠU BIH SMUVAO SA BOROM!

Autor:

Zadruga

16.03.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić, Vladan Vojnović Vojke, Nemanja Đerić Đekson i Sloba Radanović danas su demonstrirali kako se vode tipični muški razgovori.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Kako se Marija Ana i Filip stalno svađaju, mire i raskidaju njihov odnos je bio posebna tema u razgovoru koji su vodili Filip, Sloba, Đekson i Vojke.

- Ona sad kaže da sam rekao da je ku*va. Ne mogu da slušam više, da ljudi misle da sam debil - rekao je Filip.

- Preseci, molim te. Šta si mi rekao pre tri meseca? Da treba da se sprdamo - savetovao ga je Đekson.

- Ne mogu... - odgovorio mu je Filip.

- A ja mogu? Saznam da mi je bivša riba trudna, da mi keva guta lekove za smirenje... - rekao je Đekson, a onda dodao kako je proverio i da mu je mama dobro.

- Ti treba da se sprdaš na njen račun. Šta se nerviraš? Šta dobijaš od toga? Hoćeš da se pomiriš s njom? Je l' bi voleo da se pomiriš s njom? - pitao je Đekson Filipa.

- Jesi ti normalan? - odgovorio mu je on.

- Preseci onda! Kao što sam ja presekao kad je ova rekla da je trudna. Evo, voleo bih da ubace debelu da vidiš kako bih odreagovao... Iskulirao bih je, boleo bi me ku*ac. Ma, da se je*e ovde s nekim... Nabacio bih joj Boru, kunem ti se - otkrio je Đekson.

Podsetimo, Mina je po ulasku u Zadrugu rekla Đeksonu kako je njegova bivša devojka Tijana Stojanović trudna, nakon što mu je to isto prenela i Sanja Jakšić kada je ulazila u rijaliti, ali kasnije se ispostavilo da je to neistina i da je bio samo Tijanin način da mu se osveti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading