MILJANA KRIJE ZOLINO PISMO? Nakon DISKVALIFIKACIJE dobila je PORUKU koja je totalno UNIŠTILA!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić dobila poruku od Lazara Čolića Zole nakon diskvalifikacije.

MILJANA KRIJE ZOLINO PISMO? Nakon DISKVALIFIKACIJE dobila je PORUKU koja je totalno UNIŠTILA!

Foto: Credit: Alexander Porter / ImageSource / Profimedia

Pre nekoliko dana, rijaliti "Elita" je doživeo neočekivan preokret kada je takmičar Lazar Čolić Zola diskvalifikovan iz šou programa. Razlog za ovu odluku bio je njegov odlazak sa imanja, što je predstavljalo kršenje osnovnih pravila takmičenja.

Ostavivši iza sebe iznenađene cimere, Zola je svojevoljno napustio rijaliti, ostavivši poruku Miljani Kulić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi unutar kuće. U poruci je naveo da će je čekati kada izađe iz rijalitija, pod uslovom da mu ostane verna dok se takmičenje ne završi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kullić Elita 7

 

- Miksi krije valjda Zolinu poruku, možda je i bacila, valjda joj je Zola rekao da će je čekati ako bude bila normalna i ne bude pravila probleme, ako bude bila verna, zato se ona najverovatnije i povukla u sebe. Sinoć je nosila šešir, pa sve tako, pokušava time da ga osvoji, a pritom, strepi vezano za trudnoću. Ne znam, videćemo šta će tu biti kada se Elita završi - rekao je izvor blizak Zoli za Republiku.


Ovakav potez izazvao je različite reakcije među učesnicima, ali i u javnosti. Mnogi su osudili Zolin postupak, ističući da time ne samo što je prekršio pravila rijalitija, već je i postavio Miljanu u nezgodan položaj. S druge strane, neki su izrazili razumevanje za njegovu odluku, navodeći da ljubav ponekad može naterati ljude na nepromišljene postupke.

Nakon Zolinog bekstva, Miljana Kulić se suočila sa teškom odlukom kako da se nosi sa situacijom. Njena reakcija na Zolin potez bila je predmet velike pažnje javnosti, a mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali njen povratak u rijaliti kako bi saznali kako će se situacija dalje razvijati.

Republika

Foto: TV Pink

Miljana Kullić i Lazar Čolić Zola

 


Iz produkcije rijalitija "Elita" stiglo je saopštenje u kojem se isticalo da je Zola diskvalifikovan zbog nepoštovanja pravila takmičenja. Takođe, istakli su da će se preduzeti određeni koraci kako bi se održao red i disciplina unutar rijalitija, te da će takvi postupci biti najoštrije sankcionisani.

Diskvalifikacija Lazara Čolića Zole iz rijalitija "Elita" ostavila je dubok trag kako među učesnicima, tako i među publikom. Njegov odlazak, ostavljajući iza sebe neizvesnost i pitanja o budućnosti njegovog odnosa sa Miljanom, bio je događaj koji je potresao rijaliti svet i izazvao živu raspravu o moralnim i etičkim dilemama unutar takvih formata zabavnih programa.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading