ŠA NAJAVIO ŽESTOKI OBRAČUN SA MIONINIM BIVŠIM: Pozvao ga na suočavanje, pa otkrio šta mu priprema!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je doživeo pomračenje zbog komentara Mioninog bivšeg dečka, pa mu brutalno odgovorio i najavio susret.

ŠA NAJAVIO ŽESTOKI OBRAČUN SA MIONINIM BIVŠIM: Pozvao ga na suočavanje, pa otkrio šta mu priprema!

Foto: youtube/printscreen

Učestale svađe između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović ponovo su aktuelne od utorka. Ša je uporno jurio za Mionom kako bi rešio nesuglasice, a situacija je eskalirala tokom žurke kada je više puta pominjao Mioninog bivšeg dečka Stanislava. Ova napeta atmosfera traje već nekoliko dana, a vrhunac je dostignut kada je Ša čak zapretio Mioni da mora da baci narukvicu koju joj je poklonio Stanislav.

Ša je sinoć saznao šta mu je poručio Mionin bivši, pa je žestoko uzvratio i najavio njihov susret, odmah nakon napuštanja Elite:

- Ne znam i ne zanima me, znam iz njene priče, i to je njena stavr da li će ikada da priča o njemu. Sinoć smo se dogovorili da nećemo pomiljati bivše, ona često nesvesno govori i poredi me sa nekim bivšima - rekao je Ša.

 

- Je l' postoji crv sumnje da ona idalje ima nešto prema njemu? - glasilo je pitanje.

- Postoji naravno, jer ona često nesvesno radi to, bilo je to za narukvicu, ali smo rešili. Ne sviđa mi se što nikad nije stala da me odbrani i kaže ja ovog dečka volim - rekao je Ša

- Kako bi reagovao kada bi znao da se oglaso Stanislav i da te je nazvao jazavac i da jedva čeka da se vidite napolju - usledilo je novo pitanje za Ša.

- Mene ti kriminalci na baterije ne zanimaju, rado ću se odazvati, obožavam javne pretnje, vidimo se, to što misliš da te voli, možeš samo da nas gledaš zajedno - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading