FAVORIT: On je novi VOĐA u "Zadruzi"!

Autor:

Zadruga

26.03.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Žeželj sinoć je odlukom publike napustila najgledaniji rijaliti program "Zadruga", s obzirom na to da je dobila najmanje glasova publike. Nakon izbacivanja, Dragana je u studiju napisala pismo svojim bivšim cimerima i donela odluku ko je vođa ova nedelje, a to pismo ukućanima je stiglo jutros posle buđenja.

Foto: Promo foto
Zadruga

Pismo koje je stiglo čim su otvorili oči pročitao je sada već prošlonedeljni vođa Tomislav Panić koji je proteklih sedam dana proveo u "Hotelu Zadruga" gde je redovno imao vrele akcije ispod jorgana sa omiljenom osobom, njegovom devojkom Minom Vrbaški.

Zadrugari, vaš novi vođa je moj favorit - Milan! Budite dobri, pozdravljam vas! - kratka je bila Dragana Žeželj u svom pismu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

Milan Milošević nije očekivao da će Dragana doneti odluku da baš on bude novi vođa.

- Je l' me zaje*ava?! Dragana, hvala za ovo "moj favorit", ali nisam očekivao stvarno da će me staviti u ovoj nedelji za vođu kada će mi biti i rođendan. Tako da ću ovaj rođednasnki poklon raspakovati u hotelu - rekao je Milan.

Miki Đuričić odmah je ustao i čestitao Milanu, kao i Anđelo Ranković koji je izjavio da je jedva čekao da Milošević postane novi vođa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading