TRUDNA MILJANA KULIĆ POKAZALA GUZU!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.03.2018

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" koji je pomerio sve granice, današnji dan započeli su uz rok hitove. Među prvima probudili su se Miljana Kulić i Miki Đuričić. Pčelar je terao ukućane da ustanu što pre, dok se trudna zadrugarka ogledala pored svog kreveta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Dok je obavljala svoje jutarnje rituale, Miljana Kulić je i igrala uz muziku koja je budila nju i njene cimere, a zatim je zavukla ruku u svoj donji veš i počela da se maže kremom po intimnim regijama. U zanosu, Miljana je pokazala i svoju zadnjicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Kako je izgledala ova situacija, kao i ostale tokom jutra, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta. Podsetimo, Miljana Kulić jedina je osoba koja je ušla u drugom stanju u jedan rijaliti program i često bez dlake na jeziku svojim stanarima jasno i glasno kaže sve što misli o njima, pravo u lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading