TOMA SE ŽALIO: Mina GLEDA u Đeksona!

Autor:

Zadruga

27.03.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u raju su počeli, i veza između Mine Vrbaški i Tome Panića dovedena je u pitanje kada je maneken primetio da njegova devojka gleda u drugog.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mu lako... Toma pati zbog Mine

On se požalio Marku Miljkoviću da ne zna šta da radi s Minom jer je primetio da ona gleda u Đeksona, zbog čega joj je predložio da raskinu:

- Nije to greška sad ne znam kakva, ali stvara mi sumnju, nepoverenje...stvara neke... I onda mi kaže da joj pružim još jednu šansu. Neka bude treća sreća. Ne radi se o tome, gledam i ja sve devojke, šta me boli uvo, neću ja da budem ni sa jednom...ali šta je to u podsvesti kad sam ja stao i gledao, ona nije provalila uopšte. A ona se okreće da bi ga (Đeksona) videla, pa šta to radiš. Okej, neprijatna je to situacija, sve je to normalno. I moja bivša devojka da uđe ovde i ja bih gledao...mislim, ne znam, verovatno bih pogledao, da se razumemo. Ali, u nekim segmentima, imaš, bre 18 godina, nastavi dalje - govorio je Toma koji tvrdi da je primetio i da Milan Milošević i Andrijana prisluškuju Minu i njega kako bi saznali detalje njihove veze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma pronašao savetnika... Marko Miljković sređuje probleme Mine i manekena

A Marko mu je dao savet da se strpi i pusti da stvari idu svojim tokom:

- Pa, mlada je ona to smo ustanovili, ali vidi se da joj jako prija što je sa tobom. Samo pusti da se odvija kako se odvija... ne znam. Ali, nekad sa ženama treba tako - iskusno je izjavio Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading