PRITEGAO JE JANJUŠ, NE SME DA PISNE! Maja pecnula Aneli, evo šta je rekla pred svima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ponovo izaziva haos!

PRITEGAO JE JANJUŠ, NE SME DA PISNE! Maja pecnula Aneli, evo šta je rekla pred svima! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković svaku priliku koristi da pecka ljutu rivalku Aneli Ahmić, koja je sa njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, pa je sada dobacivala! Naime, Maja je rekla Aneli da je Janjuš verovatno ucenio, čim se primirila i čim je prestala da gleda šta radi.

- Aneli mi se nešto primitila, mora da je Janjuš drži na kratkoj uzici! Nešto je pritegao, pa ne sme da pisne! Vidim da je sad mirna, ne ludi, a do skoro su ovde pravili karambol - rekla je Maja u dnevnoj sobi, a Aneli je samo prošla pored nje, pogledala je i nastavila ka spavaćoj sobi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Podsećamo, nedavno je Marko Janjušević Janjuš otišao je u spavaću sobu da uzme nekoliko stvari, a kako je nedaleko od njega bila njegova bivša devojka Maja Marinković, koja je ležala na krevetu, on joj se šaljivo obratio jer je gledala šta radi. 

Maja se Janjušu samo nasmejala jer je iskoristila priliku videvši da Aneli Ahmić nije u blizini, pa se i on našalio na njihov račun.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Majo štas me gledaš? Hoćeš možda sa mnom u krevet? Smeješ mi se kao da nešto kriješ, ne znam šta se dešava. Ako je nešto smešno daj kaži i meni, pa da se smejemo zajedno - rekao je Marko, a Maja je kratko prokomentarisala:

Ništa nije smešno. Gledam te kako se patiš sa ovom! 

Kako je Aneli saznala za opaske koje je Maja uputila Janjušu, ispitivala ga je za detalje kasnije u spavaćoj sobi, a on je objasnio da se samo šalio s bivšom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading