ŠOK VIDEO, OVO JE KRAJ ZA ŠA: Miona šalje tajne signale Panteri, reper će zbog ovoga napraviti KARAMBOL! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad reper za ovo sazna nastaće haos!

ŠOK VIDEO, OVO JE KRAJ ZA ŠA: Miona šalje tajne signale Panteri, reper će zbog ovoga napraviti KARAMBOL! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

MMA borac Stanislav Krofak Pantera postao je učesnik rijalitija "Elite" u petak, a mnoge učesnice počele su da se "lepe" za njega. Međutim, iako su devojke otvoreno bacile oko na njega, izgleda da on i dalje najviše prati šta radi njegova bivša devojka, Miona Jovanović

Iako Stanislav govori kako ne planira da se pomiri sa njom i da jo želi svu sreću sa 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša, izgleda da na neke stvari ne može da ostane imun i nem, pa ih rado prokomentariše sa cimerima.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak

Naime, Pantera je primerio da njegova bivša devojka Miona nosi trenerku koju joj je on kupio, što mu je odmah postalo sumnjivo, a na društvenim mrežama ovaj klip izazvao je lavinu komentara i većina smatra da mlada pevačica na taj način bivšem šalje tajne signale, zbog kojih će reper pozeleneti i sigurno napraviti haos, čim bude skapirao šta mu devojka radi iza leđa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, pred ulazak u "Elitu" Stanislav je jasno rekao kako ne planira bivšpj da pruži novu šansu i da od pomirenja nema ništa. 

- Miona je nastavila svoj život, ali me je on (Ša) uvukao u priču. Miona je za mene prošlost, ja se na staro ne vraćam, to je završeno za mene. Mi smo pričali i ja sam shvatila da je najbolji način da ispuni svoje snove - da uđe u Elitu, sve sada vide ljude. Videće da li je ispravnu ili neispravnu stvar uradila. Miona i ja smo se upoznali u Zagrebu, kasnije je živela kod mene, imali smo različite životne ciljeve, ona se bavi pevanjem - rekao je Stanislav na samom početku emisije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading