NEŠTO MULJA, NE BI ON BEZVEZE UŠAO! Ša opet sumnja u Stanislava, evo šta ga muči! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper nema mira!

NEŠTO MULJA, NE BI ON BEZVEZE UŠAO! Ša opet sumnja u Stanislava, evo šta ga muči! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša ponovo sumnja da je Stanislav Krofak, bivši dečko njegove sadašnje partnerke Mione Jovanović ušao da bi pomrsio konce, te i da će sigurno u nekom trenutku pokušati da se zbliži sa njom. Ša tvrdi da je Stanislav vrlo promućuran, ali da se trudi da bar za sada u rijalitiju to ne pokazuje.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Ima tu nešto. Ne verujem ja da je on slučajno ovde i da će samo da sedi i da gleda., već da nešto mulja usput. On je došao da napravi neki dar mar, ali ja neću još da se pecam. Pa setite se svi kad je ušao neki bivši partner i da je samo sedeo mirno, tu moraju da nastanu neke čarkice. Neće samo biti svima svejedno kad ja poludim. Ako dođe do nekog karambola to će kod mene vrlo jasno da se vidi - objasnio je reper, pa se ubacio Lepi Mića: 

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

 

- Nije problem što je on ušao, već da li Miona i dalje oseća nešto prema njemu. Nadam se da ne oseća, ali nikad se ne zna. Treba to sve da ispitaš jer se nekad vrate stare emocije.

Inače, ništa manja drama u životu repera se ne dešava ni u spoljnom svetu! Naime, reperova bivša supruga Vanja Ignjatović, nedavno objavila snimak iz kola na društvenim mrežama, a u pozadini se čula pesma "Za kraj" folk zvezde Cece Ražnatović. Ovo je izazvalo brojne spekulacije i mnogi su pomislili da je Vanja na ovaj način želela da uputi poruku bivšem suprugu putem stihova ove pesme, da više ne postoje šanse da se pomire. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading