(VIDEO) Minina majka isprozivala Lunu?!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.03.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjoj emisiji radija "Amnezija" najmiliji članovi porodice su stanovnicima Bele kuće uputili pisma i poslali jasnu poruku onima kojima su namenjena. Ovog puta voditelji ovog zabavnog programa su pročitali pismo koje je navodno poslala Ivana, majka Mine Vrbaški.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Kćeri moja, drago mi je da si uvidela neke stvari na vreme, da te tvoj instinkt nikad nije prevario. Puno mi srce što držiš Tomu pod kontrolom, a bogami i on tebe. Ono što si pričala neki dan neka ostane mala tajna. Dugo si sumnjala i polako dolaze stvari na svoje mesto i videće se ko je ko. Ne veruj svakome, a pogotovo nekim ženskim osobama, i sama znaš kome. Dobar, loš, zao - pisalo je u pismu Minine majke. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tomislav Panić

Šta je Ivana mislila pod sintagmom "dobar, loš, zao", očigledno zna samo njena ćerka. Međutim, svi su pomislili da je Minina majka u ovom izmišljenom pismu kreativnog tima radija "Amnezija" mislila baš na Lunu Đogani, sa kojom je Mina bila u vrlo korektnim odnosima, da bi njihov odnos zahladneo. Takođe, još jedan razlog za ove opravdane sumnje je to što je Ivana iskoristila priliku da iskritikuje direktno Lunu, tokom emisije "Zadruga - Pitanja roditelja" što je, po svemu sudeći, inspirisalo Milana, Boru i Baneta da se našale na njen i Minin račun.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Luna Đogani

Minina mama takođe ne krije da je oduševljena što je njena ćerka uplovila u romansu sa Tomislavom Panićem i ovom porukom ih je podržala. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading