Marija Šerifović NIJE IMALA MILOSTI PREMA KIJI KOCKAR!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

28.03.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović pomno prati rijaliti program "Zadruga"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Marija Šerifović

Ljubavni trougao Sloba Radanović-Luna Đogani-Kija Kockar očigledno intrigira ogroman broj ljudi, a među njima je i Šerifovićeva.

Ona je rekla da sada ne bi mogla da uđe u "Zadrugu", iako je ranije bila učesnik rijalitija, ali da s vremena na vreme prati događanja u Beloj kući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

A evo kakvo je Marijino viđenje situacije u kojoj su se našli Sloba, Luna i Kija:

- Mislim da oni, ako posle ovolike medijske pažnje koju su sami sebi stvorili ne postanu milioneri, da su izuzetno glupi. To je broj jedan. Broj dva: ljubav može svakome da se desi, tako da ne osuđujem Slobu i Lunu. Možda ne opravdavam mesto, način i vreme... Ali šta je tu je. Možda mi je najčudniji Kijin postupak. Ne znam za koje pare i koju popularnost i koje čudo bi mene neko mogao da natera da uđem i budem deo toga nakon svega toga, kao što je to učinila Slobina supruga. Taj postupak mi je frapantan - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
sale

28.03.2018 17:16

Pa mora da brani Lunu kad su ista sorta hahahahahahahahahah

Odgovori 33 12
Cica

28.03.2018 17:48

Zbog njenog misljenja, Kristina nece moci da vecera. .. hahahahaha.

Odgovori 28 8
Zoki

28.03.2018 23:54

Ovo pitanje postavlja svaka zena koja nije udata ili koja nikad nije imala zdravu ljubavnu vezu sa muskarcem. Meni moja ne da bi usla, vec bi usla kao mecava, iskopala bi mi oci, prebila bi me ko macku ispred svih i uzela svaki dinar koji zaradim, cisto iz osvete zbog izdaje. Tek onda bi me sutnula u dupe i pustila na miru da se parim sa svojom svalerkom.

Odgovori 31 7
Vesna

29.03.2018 08:15

@Zoki - BRAVO! Ja sam supruga i tacno bih tako uradila

Odgovori 26 6