Dragica se gušila u suzama: KAO DA SAM SE U BRATA ZALJUBILA!

Autor:

Zadruga

03.04.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Janičić je prethodne noći bila posebno emotivna. Nju je veoma pogodio komentar jednog zadrugara, pa se nakon njega gušila u suzama.

Foto: printscreen/youtube.com
Dragica plače, Zorica je teši

Naime, već nekoliko dana kruže priče kako je Dragica zaljubljena u Marka Miljkovića. Iako ih je do sada ignorisala, Dragica je sinoć pokazala kako je ovakvi navodi veoma povređuju.

- Milan mi je rekao da sam se zaljubila u Miljkovića, to je meni kao da mi je rekao da sam se zaljubila u brata. Tu priču je prvo Miljana pokrenula, pa onda sinoć u intervjuu sa Ognjenom to pitanje, pa sad Milan - govorila je Janičićeva kroz suze.

- Njoj je prva prišla nova zadrugarka, Zorica Marković, koja joj je savetovala da takve priče prihvati sa osmehom jer je Marko jako zgodan i lep momak. Pevačica je poručila Dragici da se zbog takvih komentara ne sme potresati i da ništa nije vredno njenih suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

03.04.2018 17:35

Dragica glumi a ne zna zasto joj se place.