STANISLAV PONIZIO MAJU SA JANJUŠEM: U programu uživo isplivao dokaz da se samo SVETIO Mioni!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

STANISLAV PONIZIO MAJU SA JANJUŠEM: U programu uživo isplivao dokaz da se samo SVETIO Mioni!

Foto: RTV PINK printscreen

U toku današnje emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Stanislava Krofaka, po pitanju komunikacije Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koja je mnogima sumnjiva, pogotovo jer joj on daje zeleno svetlo da se tako ponaša, zbog čega mnogi smatraju da njegova osećanja prema Maji nisu iskrena. 

- Kažeš Maji sa Jovanom da sprdaju Janjuša, a ti mrtav ladan. znači li to ti da ti nije stalo do Maje i da teraš inat Mioni? - glasilo je pitanje publike. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

- Zašto bi meni smetalo? Bili su pre četiri godine zajedno, ja nisam ljubomoran i da je valjalo ostao bi sa njim. Ja ne kapiram te rijaliti fore, meni to nije jasno - odgovorio je Stanislav. 

- Mene gledaoci ponižavaju, moraju da shvate da sa mnom ne može niko da se sprda. Može da mi dobacuje, ali  me niko ne sprda. Jovana mene ne provocira i nije luda da me provocira. Stanislav kapira šalu i ja se našalim sa njim, on kapira šalu i želim da mi tako protekne rijaliti. Ja slušam Uroša koji mi priča o svim mogućim filmovima jer samo želim da izađem normalan. Ja kapiram da je gledaocima ludilo ovo, ali ja nisam u ovoj priči - dodao je Janjuš. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

- Ja sam rekla da je ljudima generalno zanimljivo, mene su mnogi pitali kako mi je u izolaciji- Ona mene nije nagovarala, samo me je pitala gde je on i šta radi, a ja sam rekla da izađe iz izolacije čim krene muzika. Mi nemamo komunikavciju on krene leđa i ja okrenem leđa, tako će i da ostane - govorila je Jovana. 

- Mionu uništavaju za bivšeg - dodao je Mića. 

- Janjuš i ja nismo tri godine zajedno - poručila je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading