BOJANA PAVLOVIĆ IDE NA SUD: Nakon pretnji iz Elite stigla brutalna povratna - tek sledi HAOS!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo uzvraća udarac!

BOJANA PAVLOVIĆ IDE NA SUD: Nakon pretnji iz Elite stigla brutalna povratna - tek sledi HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Nakon što je Bojana Pavlović sinoć saopštila da će tužiti majku Anđele Šparavalo, Aleksandra se oglasila i uzvratila na pretnje koje je iznela u programu u uživo. 

- Nemamo šta da komentarišemo, neka tuži, neka radi šta hoće - rekla je majka Šparavalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

Anđelina majka smatra da problemi koji su nastali sa Bojanom neće moći da se reše mirnim putem.

- Ne može da se reši mirnim putem, kad Bojana preti da će da stavi nju i mene u zatvor. Ja sam rekla da ću da stanem uz dete i deda se oglasio i rekao da će stati uz nju. Ona je mlada i svi ćemo stati uz nju. Naravno da ćemo svi stati uz naše dete, šta god moje detet da uradi majka će biti uz nju, pominju danas neke svedoke, Uroš Stanić je danas svašta rekao. Ja vidim da Uroš svašta zna. Ono što je Anđela iznela nije to afekat, ona je u strahu, juče je bila gotova da zaplače, Bojana ceo da sikće na nju. Ona je u strahu šta sme da kaže, ona je na pogrešan način počela da igra rijaliti, pogubila se u lažima. Ona je vesela i razdragana, ceo grad se digao na noge, drugari se njeni javljaju, ja ne znam da li će Bojana smeti da uđe u Aranđelovac. Ona nju plaši, ona ne zna šta da radi ima 20 godina, a ovu je život išibao, ko zna šta joj priča ispod pokrivača - rekla je majka Šparavalo.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

Aleksnadra Šparavalo je prokomentarisala i ponašanje bračnog para Marinković

- Ivan i njegova žena ne mogu da ih podnesem, ne želim da nas uzimaju u usta jer je Ivan jedna najveća ljiga, i da ona njegova ženetina nema šta da daje savete Anđeli neka savetuje svoje dete kad ga bude imala i da ostavi porodicu Šparavalo na miru jer nas ne zanima njihovo mišljenje - rekla je majka Šparavalo za Pinkov portal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

19.04.2024 12:17

I treba. Mnogo se osilila i svima preti.