POTVRĐENO VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Šok-bomba produkcije, večeras će se rijaliti potpuno preokrenuti!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je ukućanima pripremio specijalno iznenađenje za večeras.

POTVRĐENO VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Šok-bomba produkcije, večeras će se rijaliti potpuno preokrenuti!

Foto: pink.rs

Petak veče je uvek buran za takmičare Elite, a večeras će tako biti iz više razloga! Naime, večeras, pored pitanja sedme sile na koja su već navikli, takmičare očekuje i baraž!

Neko od starih takmičara će se večeras vratiti u Belu kuću, a s obzirom na to da su imali dovoljno vremena da pogledaju sve snimke i saznaju informacije iz spoljnog sveta o cimerima koje su ostavili u Beloj kući, nema sumnje da će se dobro opremljeni vratiti u Elitu.

Pre baraža, takmičari će večeras odgovarati i na pitanja novinara, što je uvek uzbudljivo, pogotovo nakon svih ovonedeljnih dešavanja na imanju Elita.

Podsećamo, ukućani su već imali priliku da iskažu svoje mišljenje na ovu temu i glasaju koga bi oni voleli da vide ponovo u Eliti, a većinski su glasali za Vanju Živić. Ona je, po napuštanju rijalitija komentarisala učesnike, pa se posebno osvrnula na Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vanja Živić

 

- Što se tiče Mione i Ša, pa vidi rekla sam i u čestitki, Ša podhitno mora nekako da dođe sebi, jer ovo što radi mu ništa dobro doneti neće. Razumem ga sa jedne strane, jer je Miona totalno neodređena u svojim izlaganjima i odgovorima koje tako nekako dvosmisleno daje, kao da namenski ostavlja prostor za nagađanja, tako mi deluje. Kaje se jako zbog Stanislava, to je očigledno, mada sada već kod nje radi sujeta, jer je on ušao u vezu sa Majom. S druge strane, mislim da je Ša i sam svestan cele te situacije ali prosto nema snage da to prizna javno. Mislim da bi trebalo da je pusti da odu na to Rajsko ostrvo i da lepo vidi na čemu je, mada sam sigurna da se ni tamo ništa specijalno neće desiti niti promeniti. Volela bih da ta veza uspe i opstane, jer su mi oboje jako dragi, ali mislim iskreno da od toga, po svemu sudeći, nema ništa i da samo Šaki sebi produžava agoniju i jako mi je žao zbog toga iskreno - poručila je ona za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
šokom preokrenuti

19.04.2024 13:58

Verujemo vam, ez južul.

šokom preokrenuti

19.04.2024 13:58

Verujemo vam, ez južul.

Dakica

19.04.2024 17:48

Ubacite ASMINA da raskrinka ovog ološa od Aneli.