OPLJAČKAN BIVŠI ZADRUGAR! Procurili ŠOK DOKAZI, ne može da dođe sebi od besa!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Stefanović opljačkan je u teretani!

OPLJAČKAN BIVŠI ZADRUGAR! Procurili ŠOK DOKAZI, ne može da dođe sebi od besa!

Foto: instagram.com/printscreen

Sanja Grujić i Marko Stefanović

Poznati personalni trener i bivši učesnik rijaliti šou programa "Zadruga", Marko Stefanović, postao je žrtva krađe novčanika, saznaje portal Pink.rs. Prema informacijama koje su otkrivene, incident se dogodio u teretani, gde je Stefanoviću nestao novčanik, izazivajući njegovu očiglednu bes zbog ove neprijatne situacije.

Izvor koji se zatekao u teretani kada je Stefanović otkrio da mu je novčanik ukraden, otkrio je da je bivši zadrugar bio izuzetno besan zbog ovog događaja. Njegova reakcija na ovu situaciju jasno pokazuje koliko je oštećen krađom novčanika i koliko mu je neprijatno zbog cele situacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Stefanović

 


Ova neugodna situacija podseća nas na važnost bezbednosnih mera u teretanama i potrebu za pažljivim čuvanjem ličnih stvari tokom vežbanja. Krađe novčanika i drugih vrednih predmeta nisu retkost, stoga je važno da posetioci teretana budu dodatno oprezni i pažljivo čuvaju svoje lične stvari.

Marko Stefanović može očekivati podršku svojih prijatelja, porodice i fanova u rešavanju ovog incidenta. Nadamo se da će nadležne institucije uspeti da identifikuju počinioce i da će pravda biti zadovoljena.

Foto: Red tv printscreen

Marko Stefanović

 


Krađa novčanika Marka Stefanovića u teretani predstavlja neprijatan događaj koji nas podseća na važnost bezbednosti i pažnje prilikom čuvanja ličnih stvari u javnim prostorima. Nadamo se da će ovaj incident biti brzo rešen i da će Stefanović moći da se vrati normalnom životu bez ovakvih neprijatnosti.

- Da, tačno je da mu je uzet novčanik. Prepoznao sam ga, jer je bio u "Zadruzi", ali ga ranije nisam viđao u ovoj teretani, čini mi se da je prvi put bio tu. Ja sam se presvlačio i Marko je bukvalno uleteo u svlačionicu i sve vreme tražio nešto. Pitao me je da li sam video, rekao sam mu da nisam, jer ja kad sam ušao nit je bilo novčanika niti ikoga tu. On je nastavio da traži i sve vreme je bio besan, jer je siguran da je novčanik ostavio na klupi dok se presvlačio. Samo je u jednom momentu izleteo iz svlačionice i ne znam šta je dalje bilo, nadam se da ga je našao, iskreno, jer je Marko stvarno dobar dečko - navodi izvor, koji se zatekao u tom momentu u teretani, za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading