NERVNI SLOM MILJANE KULIĆ: Reči koje joj je Đedović uputio je UNIŠTILE, odletela do APARTMANA, pa uradila OVO!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne može da dođe sebi nakon reči koje joj je Marko Đedović uputio!

NERVNI SLOM MILJANE KULIĆ: Reči koje joj je Đedović uputio je UNIŠTILE, odletela do APARTMANA, pa uradila OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović po povratku u ,,Elitu" odmah je naišao na Miljanu Kulić, sa kojom je ponovo žestoko zaratio. Miljana je samo čekala da se Đedović vrati kako bi nastavila da ga progoni. Želeći da istakne sebe kao žrtvu, Miljana je prišla Đedoviću i počela da mu dobacuje sve vreme, dok je on šetao Belom kućo.

- Samo da ti kažem nešto, ja ću umreti pre moje majke, pa neću biti živa da doživim to što ti pričaš za nju - rekla je Miljana Đedoviću.

 

Nakon toga, Đedović po izlasku iz Bele kuće je prišao Miljani i poručio joj nešto što bubica nije uspela da zabeleži, ali je to Miljanu dovelo do suza. 

Miljana Kulić je krenula da šeta imanjem, ridajući na sav glas. Dok je šetala Miljana nije krila da reči koje joj je Đedović uputio su je totalno poremetile. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić ispred apartmana plače

 

Podsetimo, Miljana i Marko imaju vrlo burnu rijaliti prošlost, često su se svađali, ali i mirili. U jednoj svađi Miljana ga je udarila bubicom i time mu je otvorila glavu, nakon čega je sud zvanično doneo odluku, po njegovim rečima, da je ona u vrlo lošem psihičkom stanju. 

- Sram je bilo! Sram je bilo! Branim je tu, titram joj, zato što joj nije dobro! Sramota, bre! Džukela nezahvalna! Ne zanima me! Da mi ne prilazi, da ne razgovara sa mnom! Oni tako žive, pos*ri se, pa plači i izvinjavaj se, tako i sa njima rade... Sud je doneo odluku da nije normalna, presuda, država je rekla, bila je na veštačenju u Lazi Lazarević, razumeš? Dobila je najblažu moguću presudu, ko to dobija? Napadala službeno lice na sudu, bre! Ismejava sud, okreće se, gleda kroz prozor, pokazivala k*rac ljudima u sudu! Sramota! Svi su na njenoj strani... I ona sad zamera što je izrečeno da je ona nasilnica, sad je i presuđeno, a ne kuka što je otvarala glave, to je sve u redu. I brani je, štiti je, sklanjaj, laži, muljaj, priznala da je ukrala pare... Ma, gledaj, ne zanima me! Šarene laže! Meni sve gore i gore, ne mogu da se smirim, ja sam sve gore i gore, ne mogu da slušam ove budalaštine, nema veze s mozgom sa onim što rade!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading