(VIDEO) LUNA UMISLILA DA JE ZVEZDA: Ne treba meni slikanje da bih bila bitna

Autor:

Zadruga

03.04.2018

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedne dnevne novine pozvale su Kiju Kockar, Teodoru Džehverović, Anu Kockar i Sanju Stanković da se fotografišu, što je oduševilo zadrugarke!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Iako su njih četiri blistale od sreće, nisu svi zadrugari bili oduševljeni ovim predlogom. Tokom današnjeg dana pojedini učesnici prepričavali su ovaj događaj.

Milan Milošević prokomentarisao je sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem da blogerki ne treba takvo eksponiranje, već da ona ima ime i prezime koje dovoljno govori o svemu.

- Sad kao vas dvoje ne možete da se slikate, hajde, logično je, imaju opravdanje. Ona (Luna) se slikala kad ove nisu ni znale šta je slikanje. Tebe paparaci vijaju, njih ne vijaju sigurno - rekao je Milan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Neka su živi i zdravi. Vidi, ja sam se slikala baš tad kao što si sad rekao. Ja sam Luna Đogani, bila i ostala, stojim iza toga. Da nije bilo mene, mnogo toga bi bilo drugačije. Toga su svi svesni, samo se prave ludi. Ne treba meni jedno slikanje da bih ja bila bitna. Čeka mene moje slikanje kad izađem, a to je moj posao - prokomentarisala je Đoganijeva.

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ciro

04.04.2018 01:53

Lunjara ne zna da peva, ne zna da igra, ne zna da se ponasa, ima veliki a polomljen nos sa budzom na vrhu i nije nikome zanimljiva.

Odgovori 14 1
Nevena

04.04.2018 20:05

@Ciro - Mozda bi bila fotogeneticna. Genetika je to.

Plavi

06.04.2018 12:26

Za slikanje izabrane samo lepotice.