ANELI AHMIĆ SE SLOŠILO, SAVIJALA SE OD BOLOVA! Starleta imala STRAVIČNU NOĆ!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić u teškim bolovima!

ANELI AHMIĆ SE SLOŠILO, SAVIJALA SE OD BOLOVA! Starleta imala STRAVIČNU NOĆ!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

Prošle noći, u rijalitiju "Elita", starleta Aneli Ahmić iznela je svoje zdravstvene probleme pred Anđelom Rankovićem i Markom Đedovićem. Ona je istakla da je osećala bol duž leve strane noge i stomaka, izražavajući zabrinutost zbog tog stanja.

Na Anelinu izjavu odmah je reagovao Marko Đedović, sugerirajući da bi uzrok njenih tegoba mogao biti kamen u bubregu. Ova dijagnoza izazvala je dodatnu pažnju i zabrinutost u rijaliti kući, a Aneli je izrazila želju da se obrati lekaru kako bi utvrdila pravi uzrok ovih zdravstvenih tegoba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Anđelo, ti nisi svestan kakvi su to bolovi, stomak, pa me onda boli noga, to je strašno, ja nisam mogla ni da sedim, ni da ležim, samo krene odjednom, a kad krene... Strašno, to su takvi bolovi - ispričala je Aneli, na šta se Đedoviću nadovezao:

- Ma, to nije ništa strašno, verovatno samo kamen neki, nešto. 

Podsetimo, u subotu su se u Eliti održale još jedne nominacije, gde su ukućani birali između Jovane Cvijanović i Marka Janjuševića Janjuša, a prva na redu da komentariše bila je Aneli Ahmić, Janjuševa bivša devojka, sa kojom je sada na ratnoj nozi:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita 7

 

- 'Oćeš da govorim istinu Janjuše ili da lažem? Nećeš biti zanimljiv i nećeš me zbuniti. Ti si jedan veliki lažov i manipulator. Spominjao si ljudima se*s koji smo imali u toku Ramazana. Manipulisao si me i emotivno iskorišćavao  - rekla je Aneli, pa nastavila: 

Nisi mi smešan Janjuše, nemoj me manipulisati. Kad si mi rekao da ćemo ispoštovati Ramazan, rekao si mi da ti radim neke stvari da se ne vide kad si bio jako nervozan. Dopustio si mi da me ljudi osuđuju, a imala sam odnose zato što sam te volela. Emotivno si me izmanipulisao da te zadovoljavam i da niko ne vidi. Zašto me onda ne odbraniš od svojih prijatelja, jer si me ti terao, sa mnom ne možeš manipulisati. Pričao si mi u plasmanima i anketama, rekao si mi da postoji šansa da ćeš pobediti, došao si ovde da pobediš preko moje grbače, ali ti to neće poći za rukom. Ti si meni pričao da si dobijao preteće poruke zbog mene kao i tvoj brat i onda si ušao i opet si mi prešao preko svega.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading