JANJUŠ SLOMLJEN ZBOG BOLESTI: Ne jede, ne ustaje... ŠOK u Eliti (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš radi sve kako bi se njegov pas što pre bolje osećao!

JANJUŠ SLOMLJEN ZBOG BOLESTI: Ne jede, ne ustaje... ŠOK u Eliti (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i aktuelni učesnik rijalitija "Elita", nedavno je dobio psa od svog cimera Uroša Stanića kao gest podrške nakon tragičnog gubitka brata Mihajla. Psić rase džek rasel, nazvan Vesna, brzo je osvojio Janjuša, a on se od tada svakodnevno brine o malenoj kuci. Međutim, poslednjih dana, Vesna je bolesna i bivši košarkaš se trudi da joj pruži svu potrebnu negu, donoseći joj lekove i provodeći vreme uz nju.

Naime, kako se navodi na jednoj Fejsbuk stranici posvećenoj popularnom rijalitiju, Janjušević se ne odvaja od svog ljubimca, konstatno joj pružajući potrebnu negu kako bi se što pre osećala bolje. Maleni pas inače dane uglavnom provodi u rehabilitaciji, smeštena na fotelji, a bivši košarkaš se neretko nađe u njenoj blizini.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Janjuš brine o svom psu Vesni

- Vesna je bolesna, ne ustaje i ne jede, Janjuš joj daje lekiće i pored nje je stalno... Hajde, Vesna, budi bolje, ti si broj jedan tamo, srećice mala - stoji u objavi koja je osvanula na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsećanja radi, starleta Aneli Ahmić je nedavno uživo u programu istakla da se pas razboleo i zamolila produkciju da reaguje, što su oni odmah i uradili. Vesni je po hitnom postupku pružena veterinarska pomoć, a po svemu sudeći, njeno zdravstveno stanje ide nabolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading