JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Bora bio sa ćerkom člana "zemunskog klana"

Autor:

Zadruga

04.04.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge" Borivoje Marinković alijas Bora Santana u više navrata je govorio da se neretko upušta u veze sa devojkama za jednu noć i da je vodio buran seksualni život. Međutim, od očiju javnosti pokušao je da sakrije da umalo nije izgubio život nakon što se upustio u vezu sa ćerkom pripadnika "zemunskog klana".

Foto: printscreen/TVPink
Bora Santana

Kako dobro obavešten izvor za Rijaliti tvrdi, Bora se upoznao sa devojkom za koju se kasnije ispostavilo da je ćerka jednog od opasnih momaka u noćnom provodu.

- Bora je jednom prilikom na žurki pod dejstvom alkohola počeo da ćaska sa atraktivnom brinetom koju je te večeri upoznao. Razmenili su brojeve telefona i dogovorili se da se sutradan vide i popiju piće jer se i on dopao njoj iako se tokom cele večeri trudio da je osvoji. Kada su se sutradan našli, smuvali su se i upustili u emotivnu vezu. Bila je iskrena i odmah mu je rekla ko je njen otac. Objasnila mu je da je ćerka jednog vrlo moćnog čoveka u podzemnim krugovima i da joj često pravi probleme kad je izbor njenog momka u pitanju - tvrdi dobro upućen izvor i nastavlja:

- Priznala mu je da se često svađa sa ocem zbog toga što se on uvek meša u njene veze sa momcima i nikada nije zadovoljan njenim izborom. Bora joj je rekao da on nema problem s tim jer mu se zaista dopala, pritom je mislio da neće biti problema jer je on pošten momak, koji pošteno zarađuje za hleb - navodi izvor i kaže da je do problema ipak došlo kada je njen otac saznao za tu vezu.

- Kako poznaje ljude sa svih strana, otac njegove devojke saznao je da je Santana započeo romansu sa njegovom ćerkom, a dodatno ga je razljutilo to što je Bora pripadnik romske nacionalnosti. Govorio joj je: "Hoćeš da ideš da se ku*vaš po ciganmali i da odeš u cigansku porodicu. Ja ću ga lično smaknuti", a posle velike rasprave počeo je da je udara toliko jako da je sva ostala u modricama, pretukao ju je na mrtvo ime. Onda je krenuo njega da traži, hteo je da ga ubije i raspitivao se za njegovu adresu po gradu. Čak je slao i svoje ljude da ga nađu - priča izvor i dodaje:

Dva meseca se krio kod rođaka u Kovinu. Isključio je telefon i nikome se nije javljao

- To je došlo do Bore, pa je u jednom trenutku otišao iz grada i otputovao do rođaka u Kovin kako bi pokušao da se sakrije. Tamo je proveo skoro dva meseca. Uplašio se za svoj život, pa je i telefon isključio i nikome se nije javljao. Vremenom se cela situacija stišala, pa je na sve zaboravljeno jer su tada prestali da se viđaju, međutim, njegova porodica prošla je kroz pakao. Pretili su i njegovoj braći, od raznih likova su dobijali preteće poruke da će ostati bez glave ako ih članovi "zemunskog klana" nađu po gradu, saletali su ih na ulici i tražili da im kažu gde je Bora. Borina baba i otac su pili lekove za smirenje i govorili mu da se nikako ne vraća u Beograd. Stvarno su prošli pakao, ali s vremenom su se stvari stišale, a Bora je morao da zaboravi na nju - završava dobro obavešten izvor blizak Santani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading