ANELI UPALA U EMISIJU, PA SKOČILA NA JANJUŠA: Otkrio je njenu najmračniju tajnu, od ovoga neće moći da se opere!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je prekinula Janjuševu emisiju, pa napravila haos zbog njegovih prozivki.

ANELI UPALA U EMISIJU, PA SKOČILA NA JANJUŠA: Otkrio je njenu najmračniju tajnu, od ovoga neće moći da se opere!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

U najnovijoj epizodi emisije ''Radio Amnezija'', Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda su otkrivali posvete koje su takmičari pisali jedni drugima. Ova aktivnost izazvala je različite emocije među učesnicima, a publika je sa nestrpljenjem iščekivala reakcije takmičara na ove iskrene poruke.

Jedan od neplaniranih momenata tokom emisije desio se kada je Aneli Ahmić ušetala nakon što ju je iznervirao jedan komentar. Ova neočekivana pojava dodatno je začinila dan i ostavila gledaoce u napetom iščekivanju.

Ona je prekinula emisiju, pa napala Janjuša zbog neprestanih prozivki, dok se on pravio lud i upitao ko je ova histerična devojka, koja je tako upala u njegovu emisiju. Podsetimo, Aneli i Janjuš su nedavno raskinuli i krenuli da iznose sav prljav veš iz veze, a Marko je jasno stavio do znanja Ahmićevoj da neće dozvoliti da ispadne žrtva:

 

- Čujem da me pominjete, pa samo da vam kažem da mi treba broj nekog vlasnika skupocenog automobila, kad već toliko aludirate na te stvari - kazala je Aneli.

- Ko je ovo? - upitao je Janjuš.

- E, ovo je tvoja bivša devojka Aneli - kazala je Milena.

- Lepotice, 'ajde, polako, samo izađi - kazao je Janjušević.

Podsetimo, Janjuš je tokom jučerašnje emisije priznao i da li se odljubio od Aneli.

- Pa je**mu mater, nisam se odljubio. Ne može se to desiti u nekom dužem vremenskom periodu, to je osoba koju ja volim. Nisam ja nju zavoleo što sam išao namerno, nego mi se desilo. Desilo mi se da sam zavoleo nekoga sa svim mogućim manama, to možda treba neki vremenski period da prođe. U poslednjih par dana sam više razmišljao i pokušaću da svedem to na minimum, jer mi više nikada nećemo biti zajedno. Najveću emociju sam pokazao prema njoj, ali me ljudi nazivaju folirantom, nazivaju me lažovom, da sam se ja dogovorio sa ženom da se ovo dešava. Najlakše mi je kada pričam ovde kako jeste, ne boli me glava i ništa ne može da me ugrozi ili povredi. Sebe ne smatram kao čoveka koji je doprineo da se ovo desi, ja to nisam želeo. Ja sam baš komentarisao, ne znam s kim, ništa me nije intresovalo, niti je mogao neko nešto da mi kaže, jer ja nikoga nisam slušao - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading