ZA OVO VAM TREBA JAK ŽELUDAC! Ša uvukao glavu pod Mioninu majicu, pa krenuo da je obasipa poljupcima, njoj se ZGADIO život!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je uspeo da šokira i svoju izabranicu, Mionu Jovanović, koje nije mogla da veruje šta je reper uradio.

ZA OVO VAM TREBA JAK ŽELUDAC! Ša uvukao glavu pod Mioninu majicu, pa krenuo da je obasipa poljupcima, njoj se ZGADIO život!

Foto: instagram.com/printscreen

Dugo se spekuliše o se*sualnom odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, s obzirom da oboje poriču da su bili intimni, ali su mnogi zaključili da reper zapravo štiti Mionu i da zbog njene reputacije ne želi da otkrije istinu.

Na Instagramu se sada pojavio snimak, koji je ostavio u šoku gotovo sve gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Naime, Ša je u jednom momentu zaboravio na kamere, pa krenuo da ljubi Mionin dekolte, ističući da mu je trenutno baš do toga:

- Jube mu se cike - glasio je opis ovog snimka na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

- Laže da je zanimaju mama i tata. Mani me tih gluposti. Ne mogu da utiču na nju - rekao je Ša.

- Ja bih se pojela da me mama, tata i brat gledaju kako imam s*ks - rekla je Miona iskreno.

- Ovo su po meni stvarno lepe stvari, koje ne treba da se kriju. Ne vidim kako je ovo izdaja. Ne smetaju svađe i rasprave, a smeta kad mu kaže da ga voli i da bi želela da mu rodi decu - ubacila se Vanja.

- Tebi se porodica snima po Premijeri, jer im nije dobro od tebe. Lažeš da nisi imala s*ks. Najveći folirant ovde, samoživa osoba. Govori Ša jednu priču. Zna da će ga ostaviti čim izađe odavde, a govori mu to samo da bi ga smirila kad lomi sve po sobi. Proziva devojke na osnovu fizičkog izgleda, a pravi se fina. Za Ša je boli k*rac, samo gleda sebe. Odmah ti ja pokažem ko si ti - napala je Milica.

- Ti si dr*lja - odbrusila je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading