MILJANA SE SUOČILA SA MILANOM MILOŠEVIĆEM: Šok scena u Eliti, voditelj napravio totalni PREOKRET!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević još jednom pokazao svoju profesionalnost!

MILJANA SE SUOČILA SA MILANOM MILOŠEVIĆEM: Šok scena u Eliti, voditelj napravio totalni PREOKRET!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzna učesnica rijalitija Miljana Kulić ponovo je privukla pažnju javnosti svojim ponašanjem u rijalitiju. Naime, nedavno je Kulićeva tokom emisije "Pitanja gledalca" sramno napala voditelja "Elite", Milana Miliševića, nakon čega je urgentno udaljena iz Bele kuće.

- Isključena ti je bubica. Reč tražiš od voditelja, ne od produkcije. Kad budeš ti ovde stajala gde ja stojim, možeš se tako ponašati. Popij još jedno pivo da ti bude bolje! Ljudi, ovo nema veze sa vama... Meni je pre neko veče je*ala majku pe*ersku! Ja dok sam živ neću preći preko toga. Napusti emisiju - bio je oštar Milošević.

Foto: printscreen/instagram

Milan Milošević i Miljana Kulić svađa

 

- Ja sam u emisiji Velikog šefa, ne u tvojoj emisiji. Ja sam ovde uvek i zauvek, a ti si zanimljiv. Gde da izvolim?!  - uzvratila je Miljana bez srama, a zatim beskrupulozno izvređala voditelja.

Danas tokom emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do suočavanja Miljane i Milana, te je voditelj ,,Elite" spustio loptu sa takmičarkom i dao joj još jednu šansu. Milan je poznat kao suvi profesionalac i neće da dozvoli sebi da ga remete dobacivanja, što je i pokazao njegovim prilaskom Miljani, kojoj je dao reč da iznese mišljenje o Aneli Ahmić:

 

- Sami govore o sebi, ne pada mi napamet da se naglašavam sa vama! Što se tiče Aneli, sve u krug, u krug... Imam pravo da komentarišem kako hoću, evo, vidimo sve, sve je na svoje došlo. Sada se bliži kraj, želiš da se otarasiš... Šta si ti? Jesi li ti ili si ti on?  - rekla je surovo Miljana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.04.2024 17:31

Milan M.je baš profesionalan🤣. Ni p od profesionalnosti. Unosi informacije istinite ili ne. On sve po potrebi radi. Kad nekog treba da unakazi tako i reč daje. Kao i svi ostali voditelji. E sad mu je i pijana,bolesna Miljana koleginica. Sad će obrati zelen bostan. Kolege 🤣🤣🤣🤣🤣🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 su obadvoje.