VENDI URNISALA MILENU KAČAVENDU! Evo šta je otkrila, kad kuma za ovo sazna biće veselo!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je kao i uvek bila oštra na jeziku...

VENDI URNISALA MILENU KAČAVENDU! Evo šta je otkrila, kad kuma za ovo sazna biće veselo!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vendi i Milena Kačavenda

Pevačica Vesna Vukelić Vendi neretko komentariše dešavanja u rijalitiju Elita, a sada joj je posebno bila zanimljiva Milena Kačavenda.Naime, Vendi tvrdi da je Milena za nju lepa žena, ali da ima dosta toga što joj se kod nje ne dopada.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda

 

Dobro je poznato da ona više komentariše devojke, nego muškarce. Verovatno da, ona ima neki prezir prema ženama. S druge strane, Kačavenda nije srećna što joj je Bog dao lep izgled, negativno je to obojila. Kod nje ima dosta trulog, kada bi umesto tog trulog bio kvalitetan materijal, ona bi lepo izgledala. Ona je lepa žena, to što joj je karakter patuljast je druga stvar, ja pričam sada o fizičkom izgledu. Ona životno gledano nije igrač, ona je tako za šibicarenje, onda i taj lep fizički izgled, to se upropasti - rekla je Vendi u emisiji na Red televiziji. 

Inače, Milena je skoro bila u žiži javnosti zbog neobične priče u Eliti. Naime,Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš izneli su priču da se Aneli Ahmić nalazila na poternici Interpola, a onda su u emisiji "Pitanja gledlaca" dobili pitanje vezano za ovu temu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Janjuš

 

Da li vas dvoje znate kako Interpol funkcioniše i kako bi ona iz Bosne išla u Austriju - glasilo je pitanje.

- Ja nisam Interpol - rekla je Kačavenda.

Kada smo se svađali govorio sam, a sad da li je na poernicama ja ne znam. Kada me neko uvredi i pita kakav je tvoj život, a ja ti kažem pogledaj svoju Vikipediju, jurio te Interpol - rekao je Janjuš.

Da je mene tražio Interpol, ja ne bih bila ovde - rekla je Aneli.

Svako kad odsluži svoju kaznu on je nevin. Devojka je poštena - rekao je Mića.

Meni nije smetalo, čak sam bio u fazonu kakav je ovo mag, šta je prošla, ne bi mi smetalo, da je mene poštovala - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

27.04.2024 11:47

Kada velika vernica koja peva po vasarima mrtva pijana i penje se po stolovima u kratkim haljinama gde se sve vidi , i kada joj oznojanoj guraju pare medju grudi i gde stignu , krene da pljuje nekoga - pitam se kako moze da je hipokrizija toliko obuzme da gubi osecaj realnosti i odakle joj pravo da bilo koga ,bilo koga kritikuje za bilo sta , kada ona sama radi neoprostive stvari?! Odlazak u crkvu i odlazak na vasar gde je vacare pijni muskarci sa masnim rukam…..fujj !

Mitke

27.04.2024 11:53

Ta zena se po Zadruzi hvalila biografijom svog muza dicila se sto ima oznaku OPH a sada napada ovu malu jer je zaljubljena u Janjusa toliko da to samo corav ne vidi, tetka je otkinula za Jasketom, fura minice dopi.njake u 48 god hahaha najsmesnija ucesnica ikada toliko ufurana da je bitna da je to vise za sazaljenje nego za sprdnju