SPISAK DEVOJAKA LEPOG MIĆE ISPLIVAO NA VIDELO: Evo ko se sve nalazi na fotografiji o kojoj svi bruje!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će na ove tvrdnje reagovati Lepi Mića kada sazna?

SPISAK DEVOJAKA LEPOG MIĆE ISPLIVAO NA VIDELO: Evo ko se sve nalazi na fotografiji o kojoj svi bruje!

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

Višegodišnji takmičar rijalitija Lepi Mića često je povezivan sa devojkama, za koje su tvrdili da je on ,,napravio" i prevorio u starlete. Iako svaka od njih je uvek govorila da sa Mićom ima prijateljski odnos i da na njega gledaju kao na očinsku ljubav, Taki Marinković je odlučio da objavi spisak devojaka koje je on vodio na jedan beogradski brod. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića i Taki Marinković

 

Naime, Taki Marinković je na Instagram profilu njegove ćerke Maje objavio fotografiju na kojoj je aludirao da je Lepi Mića Hju Hefner, a da su devojke sa slike njegove zečice.

U pitanju su Marija Malivuk, Aneli Ahmić, Anita Stanojlović i Slađa Lazić Poršelina. Taki je uz fotografiju napisao i sledeći komentar:

- Kapetan vodi posadu na brod - napisa je Taki na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Taki Marinković prozvao Lepog Miću

 

Podsetimo, iako nekad veliki prijatelji, Taki i Lepi Mića su se posvađali, jer je on udario na njegovu ćerku Maju tokom boravka u rijalitiju i izneo niz uvreda na njen račun. 

- Mića je jedan običan šljam! On je mnoge devojke uništio u "Zadruzi", Minu Vrbaški je naterao da prizna strašne stvari! Pa, gledajte šta tamo radi devojkama, kako se ponaša odvratno prema njima! Utripovao je da je mnogo bitan, a ustvari je jedan običan domar koji menja baterije u "Zadruzi" - započeo je Taki za "Pik" i nastavio:

- On je kivan jer Maja Marinković nije ušla preko njega u "Zadrugu", a najveća je zvezda! A svi ti Mićini krševi su nebitni! Sve to što je on uveo, ja sam to posle uhvatio i j**ao! On kaže: "Taki j**e Majine drugarice", nije tačno. Maja ima tri drugarice sa kojima ja nemam ništa, a sve ostale su Majine rijaliti poznanice. To je moja stvar s kim ja živim i šta ja radim - naveo je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

28.04.2024 05:42

MIĆA...RUŽNI,,,ZLO...NEČOVEK U SVAKOM POGLEDU...NIJE MERODAVAN DA KOMENTARIŠE BILO KOGA...ZLO OD ČOVEKA...MISLI DA SE MI SVI, GLEDAOCI, ZAKOPČAVAMO NA LEĐIMA...MIĆA JE ZLO...I BOG ĆE TI VRATITI...AKO NE ZEBI...TVOJIM NAJMILIM..IMA BOGA

dušanka

28.04.2024 13:41

BRAVO ZA TAKIJA...KONAČNO DA ISTINA ISPLIVA NA VIDELO, PRVO MIĆA JE SVE SAMO NE LEP I PAMETAN, MUTAV JE, GLUP, A NAJGORE OD SVEGA ŠTO JE STVARNO UMISLIO DA REALLITY NE MOŽE BEZ NJEGA...ODAVNO MI GLEDAOCI SUMNJAMO NA TO MIĆINO SPONZORSTVO SA MLADIM DEVOJKAMA KOJE UZIMA POD SVOJE OKRILJE, SAMO ŠTO JA MISLIM DA TU POSTOJI I FAKTOR N...O...V...A...C...JER JE NESPOSOBAN, RUŽAN I GLUP ZA NEŠTO VIŠE SA NJIMA...PA ON NE TREBA NI SOPSTVENOJ PORODICI...SVE ONO ŠTO GOVORE JANJUŠU, JA BIH PRIMENILA NA MIĆU...DA JE POTREBAN DA DONESE NOVAC, I ONDA DA SE ŠTO PRE IZGUBI IZ NJIHOVOG ŽIVOTA...AKO MU JE ŽENA ŠKOLOVANA, PRISTOJNA, KULTURNA...ZBOG ČEGA BI JOJ TAKAV PROSTAK BIO POTREBAN...ON JE ZLO OD ČOVEKA...U SVAKOM POGLEDU...SASUŠIO SE OD ZLA...