Zorica Marković osula paljbu po Luni i Slobi!

Autor:

Zadruga

04.04.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković ne krije da ne podržava vezu oženjenog Slobe Radanovića i Lune Đogani!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović, Jovana Tomić Matora i Zorica Marković

Po ponovnom ulasku u rijaliti pevačica je sa cimerkama Jovanom Tomić Matorom i Gordanom Džehverović komentarisala ljubavni trougao u kom je po ko zna koji put dokazala da ne podržava vezu između Slobe i Lune.

- Ovde je posesivnost, po svaku cenu imati nekog, kao dete što se praćaka. Ona hoće da ima sve i sada, tako je vaspitana. Može da se praćaka do ujutru, ali će uzeti ono što želi. To ti je psihologija Lunjare. Veruj mi na reč. Ona je ovde ušla zbog Slobe, znaš li ti kad su se oni upoznali - rekla je Zorica. 

- Da, na nekoj svadbi, pričala mi je. Ali, gledaj, nije lako kad znaš da ti nekoga voliš, a znaš da nešto postoji. Nije malo biti pet godina i tako to zaboraviti. Ja ću pre odabrati, jer u mojoj glavi je "ti znaš tu osobu". Nismo se mi ne znam koliko družile, ali je volim, takva sam - odgovorila joj je Matora. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Sloba Radanović

Rasprava ove tri ukućanke se nastavila, a i Goca je iznela svoje mišljenje da smatra da je brak Kije i Radanovića svakako bio osuđen na propast. Međutim, Zorica je bila čvrsto protiv novog ljubavnog para. 

- Ja ne podržavam Slobu i Lunu, ja samo gledam kakav su oni brak imali. Žena kada je povređena ne može da se oporavi. Preplivala Beograd, Budvu, zaljubila se, lako je prešla preko toga. Ne možeš lako da pređeš preko toga - pričala je Gordana. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović i Jovana Tomić Matora

- Andrija je samo inat Slobi. Goco, imali ste svađu, nisi mislila tako na početku - odgovorila joj je Markovićka, pa otišla iz ovog društva. 

Ceo njihov razgovor poslušajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DIMITRIJE

14.04.2018 19:04

Zorice kako te nije sramota. Doduše ti i ne znaš šta je to. Da znaš ne bi bila ono što si. Sedi di si jer kakva si nisi ni za di si. ljubomorna si na ljubav, na mlad i lep svet.... tvoje mišljenje nikome ne znači ništa...možeš da blaviš koliko želiš.bolje se pozabavi svojim životom, možda te neko još i kres.. uu tim godinama,ali kao i do sada moraćeš to debelo da platiš....pošto voliš piletinu...a ona je navisokoj ceni...hahah