ŠA PAKUJE STVARI I NAPUŠTA BELU KUĆU: Stiglo zvanično obaveštenje Velikog šefa, Mionina reakcija zaprepastila ukućane!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je iznenadio učesnike Elite novim pismom.

ŠA PAKUJE STVARI I NAPUŠTA BELU KUĆU: Stiglo zvanično obaveštenje Velikog šefa, Mionina reakcija zaprepastila ukućane!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnicima Elite je danas stiglo novo pismo, kojim ih je Veliki šef obavestio ko su Odabrani za ovu nedelju, odnosno, ko će ove sedmice imati sve privilegije:

- Draga Elito, vreme je da čujte ko će biti odabrani ove nedelje. Birali ste najpožrtvovanijeg takmičara, a po vašim glasovima pobedili su Lepi Mića; Marko Đedović, Anđelo, Anita, Ša, Matora. Njih šestoto će živeti u kući odabranih. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo, koje je pročitala Maja Marinković, iako je ovonedeljni vođa Stanislav Krofak Pantera.

Reper Nenad Aleksić Ša ne krije koliko mu teško pada da se odvoji od svoje 20 godina mlađe devojke, Mione Jovanović, pogotovo otkako se u rijaliti uselio njen bivši dečko, Stanislav Krofak, koji je u vezi sa Majom Marinković, ali to Ša ne olakšava boravam i konstantno je u strahu. Ša odmah mora da spakuje stvari i napusti Belu kuću, odnosno preseli se u kuću Odabranih.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

Odmah nakon ovog pismo, usledilo je novo obaveštenje Velikog šefa. Došlo je vreme za nedeljnu nabavku, a ukućani su momentalno krenuli ka prodavnici, kako bi zauzeli red i pazarili sve neophodno:

- Draga Elito, prodavnica je upravo otvorena. U ovu kupovinu ćete moći svi da idete. Svi ćete moći da kupujete, u radnji ne može biti više od četvoro. Radnja radi do 13 i 30 časova. Podsećamo vas da u kupovini prioritet imaju odabrani. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je novo pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading