(VIDEO) Sloba ne da Luni da čisti!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.04.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su svi zadrugari uživali tokom čitavog dana, Veliki šef im je poslao pismo koje je od ukućana zahtevalo veliku odgovornost - u pitanju je, naime, važan zadatak u vezi sa predstojećim uskršnjim praznicima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Slobodan Radanović

- Dragi zadrugari, kao što znate u nedelju je Uskrs pa je neophodno da se uradi sve kako bi se ovaj praznik proslavio u miru i blagostanju. Pre svega, treba da se dogovorite ko će biti zadužen za farbanje i ukrašavanje jaja. Nadamo se da ćete ovaj zadatak uspešno obaviti da jaja budu lepo ofarbana i da ih nećete kriti. Odmah se dogovorite ko će srediti kazino, pab, ko će biti zadužen za dvorište, a ko za kuću, jer u takvoj prljavštini ne možete dočekati Uskrs. Ovoga puta će vođa odrediti ko farba jaja, a ko će sređivati. Mora kontrolisati da li su zadrugari koji su preuzeli odgovornost na sebi to i ispoštovali - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Takmičari su se pobunili oko toga ko će šta uraditi od svega što je Veliki šef ponudio, a onda je Miljana Kulić kao vođa ekipe donela svoju odluku. Ona je odredila - pab će čistiti  FIlip i Đekson, dvorište Teodora i Anđelo, spavaću sobu Luna Đogani, dok će Gordana Džehverović će dnevni boravak. Kuhinju će čistiti Sara Reljić i Milan MIlošević, kojima će pomagati Tanja Jovićević, dok je za toalet zadužila Viktoriju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Pojedinim ukućanima se ova ideja nije svidela, a među njima bili su Milan i Sloba koji su oštro osudili njenu odluku.

- Nemoj ti meni da naređuješ šta ću ja da radim, to ti kažeš, a opet si slagala da nemaš cigare a 6 paklica imaš, sram te bilo - rekao je Milan.

- Neka spava i neka je kazne, Luna neće raditi ništa! Ti nemoj svoje frustracije da lečiš na Luni, šabanko! - rekao je Sloba.

Kako je Miljana smatrala da je u pravu i da su njene odluke i te kako ispravne, ona je Luni uputila niz kritika zbog odbijanja zadatka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadruga

- Svi kažu da vi samo spavate i da ništa ne radite, šta bi ti falilo da očistiš sobu? Za devojku je sramota da joj bude teško da radi i da se ponaša kao neka baba od 80 godina, ne pomera se! - rekla je Miljana.

Kakvi su bili komentari ostalih ukućana pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

05.04.2018 18:35

Luna nista ne radi. Luna samo lezi u krevetu kao da je trudnjaca.