Zorica odbrusila Luni: NI MENI SE NE DOPADA KADA U POLA 8 UJUTRU VIDIM KAKO SKAČES PO SLOBINOM K*RCU!

Autor:

Zadruga

06.04.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna svađa koja je obeležila prethodnu noć, bila je ona između Zorice Marković i ljubavnog para, Lune Đogani i Slobe Radanovića. Blogerka je osetila netrpeljivost sa pevačicine strane, što joj je jasno stavila do znanja.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

Đoganijeva je navela kako je očigledno da Zorica voli njenu suparnicu Kristinu Kiju Kockar a da nju ne može očima da gleda.

- Ja ženu (Kiju) ne poznajem, ali imam pravo da budem na njenoj strani. To nije protiv tebe, nego protiv Slobinog gesta (prevare u rijalitiju). Onda kada je bila tvoja mama i Kija, sedam dana po početku zadruge, da je Sloba tada rekao ovoj ženi šta se zbiva, on bi pobedio kao čovek. Meni se ne dopada kada ujutru upalim televizor u pola 8 ili u pola 9 i vidim kako ti skačeš na Slobinom ku*cu i brišeš pi*kicu rukom, imam pravo da to komentarišem i da mi se to ne svidi - rekla je Markovićeva.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Na ove reči, Luna je ostala nema a u njenu odbranu skočio je Radanović.

- Nju možeš da povrediš jer je krhka i mlada, ali ja sam tu da je zaštitim. Došla si ovde da zameniš Sašku - vikao je Sloba izrevoltirano.

- Nisam došla da menjam nikoga, vi ste krivi, ja sam ovde da komentarišem jer sam deo Zadruge. Da nisam u rijalitiju nikada vas ne bih komentarisala. Vi ste to napravili, što vam sada smeta kada ljudi komentarišu? Da li je lošije što ja koristim tu terminologiju nego to što se ti je*eš sa Lunom javno - pitala je Zorica pevača.

- Je l' to neko video? To nije bilo javno. Rekao sam samo da ti ne priliči da tako pričaš - završio je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sale

06.04.2018 11:34

Pazi njihovu odbranu jesi to videla hahahahahaha prase se ko zivotinje malo malo i pitaju jesi to videla hahahahahahah stvarno su oboje za ponos svojim roditeljima .

Odgovori 18 2
kata

06.04.2018 20:04

Ljubi je majka Anabela. Samo je seksu naucila.

Odgovori 12 2