(VIDEO) Matorina bivša IMALA DEČKA I SPONZORA dok je bila sa njom u vezi!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.04.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora imala je mnogo burnih veza o kojima je otvoreno pričala pred svim zadrugarima, ali i milionskim auditorijumom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Bez obzira na to što je i u Zadruzi započela ljubavnu romansu sa Sanjom Stanković,Matora je iskoristila trenutak kada Sanja nije bila pored nje i prisetila se nekih starih ljubavi.

Ona je o svojoj bivšoj devojci počela da priča čim je ustala iz kreveta, a Anđelo Ranković je pomno pratio sve detalje koje su na njega ostavile jak utisak.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora

- Ali što sam imala jednu ribu, znači to je bila ljubav, mnogo sam bila zaljubljena. Mi smo nešto započele, a ona je imala dečka i sponzora, on je iz Sarajeva. I sve kao neće sa njim, ne sviđa joj se, a viđali se jednom u dva meseca. I kad je otišla kod njega ona me zvala da mi plače u pet sati ujutru kako ne može da ga pondese, kako joj je mnogo teško i sve na tu neku foru... Ja sam onda razmišljala: "Ma, koga ti za*ebavaš sad ovde?". Mnogo sam patila za njom, znači... Ne veruješ koliko mi je bilo teško. A svi su znali da smo zajedno, baš je bila pažljiva prema meni. Jedno jutro sam se samo probudila i rekla sam sebi: "Ne želim više da budemo tako zajedno" - rekla je Matora.

Dok je Matora pričala o svojoj bivšoj, Sanja se u tom trenutku nije nalazila u njenoj blizini, a šta je još ispričala i kakva će biti reakcija njene devojke kad sazna za ovu priču, preostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading