JANJUŠ PRIČAO O BIVŠIM DEVOJKAMA, PA POMENUO MAJU! Aneli Ahmić se ovo neće dopasti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja nije loš čovek, evo sada da pomenem i nju, tu je...

JANJUŠ PRIČAO O BIVŠIM DEVOJKAMA, PA POMENUO MAJU! Aneli Ahmić se ovo neće dopasti! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik rijalitija Elita Marko Janjušević Janjuš pričao je u dvorištu sa nekoliko muških cimera, pa se prisetio bivših devojaka, te je pomenuo i Maju Marinković, koja je takođe na imanju u Šimanovcima. 

Naime, Janjuš je kazao da nije uvek bio izbirljiv, ali da je to postao u poslednje vreme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Mi muškarci nismo toliko komplikovani kad su žene u pitanju, ali imamo i mi normalno svoje standarde. Kad sam bio klinac pa i kasnije u životu uvek sam jurio one koje su mi seksi, nije mi bilo bitno da li je pametna ili da li zna da kuva. Kasnije kako stariš, normalno je da će i te stvari da ti budu bitne. Hoćeš pored sebe nekoga na koga možeš da se osloniš, da ti bude podrška i tome slično, što je i normalno - rekao je Janjuš, pa je pomenuo bivšu devojku Maju:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš sa cimerima u dvorištu

 

- Maja nije loš čovek, evo sada da pomenem i nju, tu je... Međutim, mi smo zajedno i odlični i katastrofalni. Valjda i takve veze postoje, ko će ga znati. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš sa cimerima u dvorištu

 

Podsećamo, nakon što je Asmin Durdžić javno ponizio Marka Janjuševića Janjuša i poručio mu da se zapali benzinom zbog toga što je verio njegovu bivšu Aneli Ahmić, a ona doziva njega da se pojavi u Beloj kući, našao se na meti fanova rijaliti para. 

Ubzro se oglasila Anelina fan stranica koja je u svojoj Instagram priči žestoko odgovorila Asminu na sva poniženja koja je uputio Janjušu i Ahmićevoj.

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading